Neler Yeni

Bir miktar param var nasıl bir yatırım yapmalıyım?

bedo28533

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
bedirhan
Merhaba dostlar, kenarda biriktirdiğim kimi için küçük kimi için büyük bir param var 200.000 Türk Lirası satın almak istediğim çok şey olmadığından ocak zam'ından önce bir şeye yatırmak istiyorum yani para değer kaybetmesin diye sizden tavsiye almak istedim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba dostlar, kenarda biriktirdiğim kimi için küçük kimi için büyük bir param var 200.000 Türk Lirası satın almak istediğim çok şey olmadığından ocak zam'ından önce bir şeye yatırmak istiyorum yani para değer kaybetmesin diye sizden tavsiye almak istedim.
TL de tutmadığın sürece zarar etmezsin diye düşünüyorum (YTD) :D Bende KYK bursu ile küçük yatırım fikirlerine açığım.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
XXXX
hepsiyle gram altın alırdım değer kaybetmesin diye ( Yatırım Tavsiyesi Değildir )

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Yetkilendirilmemiş kuruluşlarca verilen yatırım tavsiyeleri suçtur ve para cezası alınabilir... Yatırım tavsiyesi değildir, ifadesi bunun için sıklıkla kullanılır ama bazı durumlarda o ibare bile yeterli değildir. Bu durumda kendin araştırma yapman ve piyasayı öğrenmen en iyi seçenektir. Direkt tavsiyelere güvenme, öğren, araştır sonra kendin karar ver.

Top Bottom