Hikaye gerçekten önemli yoksa oyun bir süre sonra aşırı baymaya başlıyor bitirmeden kapattığım öyle çok oyun var ama yine de oynanış ve grafik olması gerektiğinden bazen daha iyi olabiliyor çok kez witcher bitirdim lakin kaliteli grafikte olmadığından çok kez tam bir zevk alamadımMerhaba dostlar,
Video oyunları oynarken grafiğe mi, oynanışa mı, yoksa hikayeye mi daha çok bakarsınız?
Ben hikayeye bakarım. Özellikle tarihteki olaylardan bahseden bir hikayeye sahipse çok iyi olur.
Bir oyunun hikayesi kötü olsun, oynanışı ve grafikleri çok iyi olsun. O oyunu oynamak istemem.
Ubisoft oyunlarını seviyorsun o zaman.Grafikleri kötü olsun hatta hikayesi bile olmasın ama dolu içeriğe sahip bir açık dünya olsun bana yeter.
e sen battfield diyorsun işte. witcher 3 ün hikayesi mi kötü ben yan görevleri sevmemiştimMerhaba dostlar,
Video oyunları oynarken grafiğe mi, oynanışa mı, yoksa hikayeye mi daha çok bakarsınız?
Ben hikayeye bakarım. Özellikle tarihteki olaylardan bahseden bir hikayeye sahipse çok iyi olur.
Bir oyunun hikayesi kötü olsun, oynanışı ve grafikleri çok iyi olsun. O oyunu oynamak istemem.
Battlefield'ın hikayesini beğeniyorum evet, özellikle 1 ve 5. oyunlarının. Witcher'ın hikayesini sevmiyorum.e sen battfield diyorsun işte. witcher 3 ün hikayesi mi kötü ben yan görevleri sevmemiştim
evet hikaye açısından sınıfta kalmış değilde pek ilgisi olmayan kişileri beğendirememiş bir oyunBattlefield'ın hikayesini beğeniyorum evet, özellikle 1 ve 5. oyunlarının. Witcher'ın hikayesini sevmiyorum.