Neler Yeni

Bir süredır kabızlık ve bir şey daha

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Yaklaşık 2 haftadır falan kabızlık var, belki 3 haftadır tam bilemiyorum, bazen böyle oluyor uzun süre sürüyor sonra ne oluyorsa ger düzeliyor bu 1. Sorun.
2. Sorun ise, ufak tuvaletimi yaptıktan sonra gidiyorum hala varmış hissi oluyor. Buda 2. Sorun. Bilginiz var mı? Önerebileceğiniz bir şey var mı? Doktora gitmelimiyim gidersem hangi bölümlere gitmeliyim?

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Can Geri
Yaklaşık 2 haftadır falan kabızlık var, belki 3 haftadır tam bilemiyorum, bazen böyle oluyor uzun süre sürüyor sonra ne oluyorsa ger düzeliyor bu 1. Sorun.
2. Sorun ise, ufak tuvaletimi yaptıktan sonra gidiyorum hala varmış hissi oluyor. Buda 2. Sorun. Bilginiz var mı? Önerebileceğiniz bir şey var mı? Doktora gitmelimiyim gidersem hangi bölümlere gitmeliyim?
Üroloğa git

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beslenmenden dolayı olma ihtimali yüksek. Ama yine de doktora bir görün. İlaç vs. rahatlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Eğer idrarınızı yaparken yanma hissi, ağrı vs. varsa doktora görünün. Diğeri de beslenmeden dolayı olabilir.

Her halükarda doktora gözükmeniz daha iyi, sağlık ocağı da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
İlk sorun için öncelikle dahiliye ve sonrasında dahiliye uygun görürse gastroentoloji
ikinci sorun için ise üroloji üzerinden muayene ve tetkik yapılması iyi olacaktır.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Eğer idrarınızı yaparken yanma hissi, ağrı vs. varsa doktora görünün. Diğeri de beslenmeden dolayı olabilir.

Her halükarda doktora gözükmeniz daha iyi, sağlık ocağı da olabilir.
Yanma hissi genelde çok az su içip koyu sarı renk olunca bazen yanıyor o haricinde olmuyor, ağrı da yok tek dediğim gibi işimi hallediyorum gidiyorum oturuyorum ama hala var hissi oluyor.

En müsait zamanda gideceğim o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk sorun için öncelikle dahiliye ve sonrasında dahiliye uygun görürse gastroentoloji
ikinci sorun için ise üroloji üzerinden muayene ve tetkik yapılması iyi olacaktır.
Gastroentolojide ne yapıyorlar? Birde tetkik tam olarak nasıl bir şey? İdrar testi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,951
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom