Biranın tadı neden kötü?

Ne bileyim bira ben içemiyorum tadı sanki bir ekmek küflenmişte onu yiyiyormuşum gibi, ard arda içince midem kaldırmadı kusmamak için zor durdum yada ben mi alışık olmadığım için tadına bilemedim galiba benim damak zevkime uymuyor birde içtikten sonra kötü bir ağız kokusu bırakıyor
tad zevki ayrı kafayı bulmak ise ayır bir zevktir
bu ara alkol içiceksen neye göre içeceksin ona göre alkol al ama tavsiye etmiyorum sağlık açısından

tad zevki ayrı kafayı bulmak ise ayır bir zevktir
bu ara alkol içiceksen neye göre içeceksin ona göre alkol al ama tavsiye etmiyorum sağlık açısından
Ben tadım için içiyorum kral, bira kafa yapmıyor sadece uyku yapıyor biraz

Ben tadım için içiyorum kral, bira kafa yapmıyor sadece uyku yapıyor biraz
daha çok vodka içtiğim günleri iyi hatırlıyorum bir yerden sonra mide kaldırmıyor onun yerine bira alıp içiyorsun ama gelen tad tad değil daha çok su ve alkol tadı geliyordu viski ise keyif içeceği uyumak istiyorsan minimum 3 - 4 bira alcan, kafayı bulmak için ise 5 - 6 bide mide boş olmalı ama çok değil alkolün kana hızlı karışması için

öneri: işten eve evden işe gidiyorsanız hiç içmeyin abi daha yakadan bile kalkamaz hale gelirsiniz

Sen birde şarap iç direkt ağzından atarsın

daha çok vodka içtiğim günleri iyi hatırlıyorum bir yerden sonra mide kaldırmıyor onun yerine bira alıp içiyorsun ama gelen tad tad değil daha çok su ve alkol tadı geliyordu viski ise keyif içeceği uyumak istiyorsan minimum 3 - 4 bira alcan, kafayı bulmak için ise 5 - 6 bide mide boş olmalı ama çok değil alkolün kana hızlı karışması için

öneri: işten eve evden işe gidiyorsanız hiç içmeyin abi daha yakadan bile kalkamaz hale gelirsiniz
Doğru valla, bazıları birayı alkolden bile saymıyor hatta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen birde şarap iç direkt ağzından atarsın
70 lik biricik şarap 140 mı neydi galiba, kalitesizdir diye almadım

Hocam zamanla tadına alışıyorsun bende ilk başlarda sevmiyordum acı geliyordu şimdi su gibi içiyorum.

Ne bileyim bira ben içemiyorum tadı sanki bir ekmek küflenmişte onu yiyiyormuşum gibi, ard arda içince midem kaldırmadı kusmamak için zor durdum yada ben mi alışık olmadığım için tadına bilemedim galiba benim damak zevkime uymuyor birde içtikten sonra kötü bir ağız kokusu bırakıyor
Ben 1 2 Kere İçtim Çok Acı Yav

Bana çok komik geliyor, tadı kötü bir şeyi "İçince alışıyorsun." tarzı bir sözcükle içmeye çalışmak. Hayatını seven bir insan için, alkol içmek kadar saçma bir şey yok. "Kafayı bulma" eylemi için alkol içmenize gerek yok. Uyuyabilirsiniz. Biraz havalı olmak ve alkol içme 'E L İ T' bir insanın yapacağı bir eylemmiş gibi gösterilmesi bunun sebebi sanırım.

Bana da Kahve içmek çok mantıksız geliyor. Hem acı hemde Pahalı, üstelik Övülecek yanıda yok.

Bira gibi aynı anlam taşıyor.
Birayıda hiç sevmem.
Bira ve Alkol seçeneği karşısında kalsam Alkolü tercih ederim o derece. En azından anlamsız bir şey içmediğimi bilerim.

Bana da Kahve içmek çok mantıksız geliyor. Hem acı hemde Pahalı, üstelik Övülecek yanıda yok.

Birayıda hiç sevmem.
Bira ve Alkol seçeneği karşısında kalsam Alkolü tercih ederim o derece. En azından anlamsız bir şey içmediğimi bilerim.
benim alkol direncimde zayıf galiba, 1 birada uykum geliyor

Kime göre, neye göre kötü?

Birayıda hiç sevmem.
Araştırmadığın ve bilgi edinmediğin bir şeyin sadece tat ile sana mantıksız gelmesi gayet normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,121
Üyeler
192,183
Son üye
erhanguney
Geri