Biraz show yapma ve gazlama motoru

(steel)kerim53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
Hiç tek teker shoe filan yapmadım ama onun gibi showlar yapabilecegim bi motor ve en az top speed230 max top speed 99999999 yani sınırsız motor hakkında hiç bir bilgim yok ama baslamak istiyorum

Hiç tek teker shoe filan yapmadım ama onun gibi showlar yapabilecegim bi motor ve en az top speed230 max top speed 99999999 yani sınırsız motor hakkında hiç bir bilgim yok ama baslamak istiyorum
yaş?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 yaşındayım hayatım motorlarla geçiyor

sıkıntı yok söyle sen ona göre öneri yapacağız heralde
16 hocam yaw cok seviyom motorları ama hiç bilgim yok yani kız mı motormu sorsan düşünmeden motor derim anatabiliyormuyum

motor işi şakaya gelmiyor biliyorsun.
Evt hocam ama benim ki askta bu neediyim

16 hocam yaw cok seviyom motorları ama hiç bilgim yok yani kız mı motormu sorsan düşünmeden motor derim anatabiliyormuyum

aynı durumdayız dostum bende hastasıyım motorların hergün onlarla yatıp kalkıyorum ailem izin vermiyor sadece 1 senem kaldı 1 sene sonra 18 imde alıcaklar.

motor işi şakaya gelmiyor biliyorsun.
Hatta bazı durumlarda olmekten beter oluyorsun yani kas ın parçalanıyor ve yatalak olabiliyorsun diye biliyom

öncelikle motor işi sakat biliyorsun sende ekipmansız asla binmemen gerektiğini öğrenmelisin

Hatta bazı durumlarda olmekten beter oluyorsun yani kas ın parçalanıyor ve yatalak olabiliyorsun diye biliyom
bütçen ne motor için?

Suan 60k yokta toplamak uzereyim
teker işini de öncelikle motorla aranda bi bağ kur uzun süre sonrasında alıştıktan sonra baslamalısın ve 60k var ise cbr 125r almanı öneririm

teker işini de öncelikle motorla aranda bi bağ kur uzun süre sonrasında alıştıktan sonra baslamalısın ve 60k var ise cbr 125r almanı öneririm
başlangıç motorlarından en iyisi o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,168
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri