Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,319
Hocam bendede aynısı oldu öyle virüslü yazılım herhangi bir şey de indirmemiştim şifreyi değiştirdim 2 adımlı doğrulama vesaire yaptım bir daha da olmadıbluestack yükledim 1 hafta önce
nerden indirdiğine bağlı chroma apk falan yazıyor yoksa benim telefonumda b.k çukurubluestack yükledim 1 hafta önce
aga kendi sitesinden indirdimnerden indirdiğine bağlı chroma apk falan yazıyor yoksa benim telefonumda b.k çukuru
virüslerin ne tür dosyalar olduğunu bilen biriysen kendinde temizleyebilirsin yada sifre değişip sıfırla teliaga kendi sitesinden indirdim
sildim hocam şimdi blustackıbluestacks emulator olduğu için hesabını bağladıysan telefon olarak gösteriyor orda
ayarları kurcalarmısınız ?
bilmiyorumvirüslerin ne tür dosyalar olduğunu bilen biriysen kendinde temizleyebilirsin yada sifre değişip sıfırla teli
sildim hocam şimdi blustackı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmiyorum
hocam birden şifremi değiştirlersen ne yapcam siz korkmuyormusunuzAlıntıyı görüntüle
bendede var mesela ama tabi yine de formatlayın isterseniz.
sende bluestack yüzündenmiAlıntıyı görüntüle
bendede var mesela ama tabi yine de formatlayın isterseniz.
oturumu kapatın hocam o zmn.hocam birden şifremi değiştirlersen ne yapcam siz korkmuyormusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sende bluestack yüzündenmi.
oturumu kapattım korkacak bişey yok o zaman hocam bende herşeyimi yeni maile taşıyacaktımoturumu kapatın hocam o zmn.
evt bluestack oturumu açtıktan sonra geliyor.
sıkıntı yok hocam en kötü bir bildirim daha gelir sonra değişirsiniz şifreyi flnoturumu kapattım korkacak bişey yok o zaman hocam bende herşeyimi yeni maile taşıyacaktım