Neler Yeni

birisi papara kartımdan alışveriş yapmaya çalışmış nasıl önlem alırım

.RBO.

80+ Silver
birisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 tl lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
birisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 TL lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim
direk müşteri hizmetlerine başvur

kırmızışarapp

80+ Silver
birisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 TL lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim
Kartını internete kapat şimdilik. Sanal kart oluştur. Daha sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Kartını iptal edip yenisini talep et. Kartını da her siteye girme.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartını internete kapat şimdilik. Sanal kart oluştur. Daha sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Kartını iptal edip yenisini talep et. Kartını da her siteye girme.
hocam kartı şimdilik sadece game pass ve steamda kullanındım

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
hocam kartı şimdilik sadece game pass ve steamda kullanındım
Virüs yemişsindir o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hiç bir zaman kartımı girmedim online olarak, Sanal kart kullanıyorum sürekli ve her sipariş sonrası kullanıma kapatıyorum. Hatta şüphelendiğim zaman sanal kartımı silip tekrar oluşturuyorum.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs yemişsindir o zaman.

Ben hiç bir zaman kartımı girmedim online olarak, Sanal kart kullanıyorum sürekli ve her sipariş sonrası kullanıma kapatıyorum. Hatta şüphelendiğim zaman sanal kartımı silip tekrar oluşturuyorum.
nasıl ya pc ye hiç korsan oyun vs de indirmedim nasıl oluyor ?

hocam uğraşmadan bu kartı internette kullanıma kapasam ve sadece içine atm den para atıp o parayıda sanal karta atarak kullansam olurmu

Son düzenleme:

kırmızışarapp

80+ Silver
nasıl ya pc ye hiç korsan oyun vs de indirmedim nasıl oluyor ?

hocam uğraşmadan bu kartı internette kullanıma kapasam ve sadece içine atm den para atıp o parayıda sanal karta atarak kullansam olurmu
Sanal kartta kullanabilirsin attığın parayı sıkıntı olmaz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Fettah Özalp
Dayım paparada adı geçen bir yetkili, bana mümkün olduğu sürece papara kullanma diyor.

kırmızışarapp

80+ Silver
yani bu kartı internete kapatsam ve içine para koysam kullanamazlar değilmi peki bu adamlar telefona gelmesi gereken kodu nerden buluyor ?
Telefonunda virüs falanda olabilir. Bilemiyorum. Telefonunu sıfırla gerekirse içindekileri yedekleyip. Gİriş şifresini değiştir vs.

kırmızışarapp

80+ Silver
Dayım paparada adı geçen bir yetkili, bana mümkün olduğu sürece papara kullanma diyor.
Bu aralar çok yasa dışı iş dönüyor. Hesaplar vs. çalınıyor. Olabildiğince Enpara vs. kullanın yaşınız yetiyorsa.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün
yani bu kartı internete kapatsam ve içine para koysam kullanamazlar değilmi peki bu adamlar telefona gelmesi gereken kodu nerden buluyor ?
Kart kapalı olduğu zaman kullanamazlar

Top Bottom