direk müşteri hizmetlerine başvurbirisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 TL lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim
Kartını internete kapat şimdilik. Sanal kart oluştur. Daha sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Kartını iptal edip yenisini talep et. Kartını da her siteye girme.birisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 TL lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim
hocam kartı şimdilik sadece game pass ve steamda kullanındımKartını internete kapat şimdilik. Sanal kart oluştur. Daha sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Kartını iptal edip yenisini talep et. Kartını da her siteye girme.
Virüs yemişsindir o zaman.hocam kartı şimdilik sadece game pass ve steamda kullanındım
nasıl ya pc ye hiç korsan oyun vs de indirmedim nasıl oluyor ?Virüs yemişsindir o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hiç bir zaman kartımı girmedim online olarak, Sanal kart kullanıyorum sürekli ve her sipariş sonrası kullanıma kapatıyorum. Hatta şüphelendiğim zaman sanal kartımı silip tekrar oluşturuyorum.
hocam uğraşmadan bu kartı internette kullanıma kapasam ve sadece içine atm den para atıp o parayıda sanal karta atarak kullansam olurmuKartını internete kapat şimdilik. Sanal kart oluştur. Daha sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geç. Kartını iptal edip yenisini talep et. Kartını da her siteye girme.
Sanal kartta kullanabilirsin attığın parayı sıkıntı olmaz.nasıl ya pc ye hiç korsan oyun vs de indirmedim nasıl oluyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam uğraşmadan bu kartı internette kullanıma kapasam ve sadece içine atm den para atıp o parayıda sanal karta atarak kullansam olurmu
Dayım paparada adı geçen bir yetkili, bana mümkün olduğu sürece papara kullanma diyor.birisi dün saat 20 de amazondan papara kartımdan 53 TL lik alışveriş yapmaya çalışmış ama kartta para olmadığı için yapamamış kim olduğunu nasıl öğrenirim ve bunun için nasıl önlem alabilirim
Telefonunda virüs falanda olabilir. Bilemiyorum. Telefonunu sıfırla gerekirse içindekileri yedekleyip. Gİriş şifresini değiştir vs.yani bu kartı internete kapatsam ve içine para koysam kullanamazlar değilmi peki bu adamlar telefona gelmesi gereken kodu nerden buluyor ?
Bu aralar çok yasa dışı iş dönüyor. Hesaplar vs. çalınıyor. Olabildiğince Enpara vs. kullanın yaşınız yetiyorsa.Dayım paparada adı geçen bir yetkili, bana mümkün olduğu sürece papara kullanma diyor.
Kart kapalı olduğu zaman kullanamazlaryani bu kartı internete kapatsam ve içine para koysam kullanamazlar değilmi peki bu adamlar telefona gelmesi gereken kodu nerden buluyor ?