Öncelikle merhaba 19 yaşındayım ve üniversitenin fitness salonuna yazılmak istiyorum 3 ay boyunca. 3 ayda gelişim açısından çok bir şey olmayacağını az çok biliyorum ama ana amacım skinny fat denen durumdan biraz kurtulmak bunu 3 ayda başarabilir miyim? Ana amacım yağ oranımı düşürüp az da olsa kas eklemek sizce gitmemin bi anlamı olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Dostum üniversite ortamındasın, sana nacizane tavsiyem hiç başlama, derslerine full fokus atman lazım, en önemli olan derslerin, oraya harcayacağın vakti git ders çalış, konu anlatım dinle, spor yapma demiyorum, bu denli spora başlama, biliyorum; etrafa bakıyorsun böyle bu adam spor yapış belli diyen tipler var, adamlar üni ortamı için gidiyor oraya, steroidi basıyor ir iki kız düşüreyim diye yaşıyorlar üni ortamını, senin buna ihtiyacın yok, bir Doktor ve sağlam bir sporcu olarak söylüyorum bunu sana, gideyim 3 ayda 5 ayda şu kadar bu iş öyle değil, uzun vadede net gelişimler görebileceğin bir atmosfer vücut geliştirme, her türlü ilacı kullandım, growth, insülin lantus, test obolde tren ne varsa pregnyl sakın ya sakın, protein tozu içeyim, şunu yapayım deme, spora başlama ama spor yap, lecarnitine al yürüyüşe çık, metabolizmanı hızlandırır ve yağ yakımı gerçekleştirir, amacın buysa eğer. Sana bu tavsiye bu işin içinden geçmiş birinden geliyor, vücut geliştirme yarışma amaç-hedef yoksa bomboş bir olay, kilo alır verirsin ama bıraktığın zaman fizyolojin belli biyolojin belli, anında geri dönersin