Neler Yeni

🔥İndirim Birkaç Steam İndirimi: GTA V dahil!

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Hudzell Doğru mu bu:

Şirketin 8 adet stüdyosu var. Ana stüdyo Almanya'da, yani oyunun şirketi Almanya'da. Yanlış bilmiyorsam bu şirketlerden sadece birisi Türklere ait. O da bu oyunu yaparken katkıda bulunmuş olan bir Stüdyo. Yani Türkçe Dublajı, yamayı vesaire yapan ve bazı şeyler ekleyen Stüdyo, Crytek..
Ama oyun teknik olarak Türk yapımı sayılmaz. Sadece Türklerin emeği geçmiş bir oyun. Şey gibi, Alman Araba Fabrikasının Türkiye'de fabrika açması Türkiye'nin araba yapmaya yardım edip o arabadan biraz pay kapması gibi. Ama aslında Araba Almanya'ya ait :)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Steam 2021'in son zamanlarında indirimlere boğuyor veya biz öyle zanned- :D Neyse!
Grand_Theft_Auto_V_oyununun_kapa%C4%9F%C4%B1.jpg

GTA V %63 indirimle 77,33 TL!

header.jpg

Polisiye türünde bir harika olan L.A. Noire %65 indirimle 50,40 TL

header.jpg

3 Türk kardeş olan Cevat, Avni ve Faruk Yerli tarafından kurulmuş Crytek'in imza oyunlarından Crysis serisinin ilk oyunu %50 indirimle 25,00 TL! Bu arada şirket Far Cry 1'in geliştirici şirketi. Neden Almanya'da kurdular acaba? Genel olarak konuşuyorum ne kadar Türkiye'nin hali işler acısı da olsa da bu şekilde farklı ülkelerde iş yapmamamız gerektiğini düşünüyorum. O gider, bu gider ee? Kim geliştirecek bu ülkeyi? Un, yumurta, su olmadan hamur olmuyorsa insan olmadan ülke de gelişmez.

header.jpg
Yine Crytek'in bir yapımı. Alttaki de öyle :) Bu arada alınır mı alınmaz mı bilmiyorum ona siz karar verin. Sadece indirimden bahsediyorum. Çok oyunculu çevrim içi bir canavar öldürme FPS oyunu. Detaylar için Google'layın.
%50 indirimle 54,50 TL!

header.jpg
Romalı asker Marius Titus'un hikayesini konu alan oyun. %75'lik indirimle 4,62 TL! Okuduğum birkaç incelemeye göre basit bir mekaniği olsa da hikaye olarak fiyatı düşünüldüğünde tatmin ediciymiş.

header_586x192.jpg

Bu oyunu @Letrion anlatsın. Anlamadım. Çok seviyooo! Ben şu tanımı yaparım. Zombi kesmenin daha klas hali. :) Bu da %70 indirimle 99 TL'den 29,70 TL'de!

Bu listede en iyi oyunların L.A. Noire ve Crysis olduğunu düşünüyorum. Neden Crysis derseniz @Hudzell sevdiği için :D
Eğer denk gelirsem yeni oyunlar eklerim.

İyi geceler! 🥰😘
Teşekkürler etiket attığın için, Dying Light çok güzel bir hikayesi olan Hayatta Kalma Aksiyon/Korku türünden bir oyundur. İsterseniz tek isterseniz 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz aynı hikayenin içinde. Oyunun en sevdiğim yanı parkur kısmıdır, çok güzel parkur mekanikleri var oyunun. 30 TL'yi sonuna kadar hakeder. 2. Oyunu yakında çıkacak.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Doğru sayılır, zaten hiçbir yerde bu oyun Zula gibi, "Tamamen Türk oyunu" tabirleriyle paylaşılmadı. Sadece Türk olan önemli isimlerin başında olduğu bir oyun.
Ben eminim ki bu oyunun başında olan kişilerin yeterli bütçesi olsa kendi stüdyoları ile daha güzel işler çıkarabilirlerdi, çok üzülüyorum çok..

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,977
İsim
Mert Metshi
Dying Light'ı şiddetle öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR