🔥İndirim Birkaç Steam İndirimi: GTA V dahil!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
Steam 2021'in son zamanlarında indirimlere boğuyor veya biz öyle zanned- :D Neyse!
Grand_Theft_Auto_V_oyununun_kapa%C4%9F%C4%B1.jpg

GTA V %63 indirimle 77,33 TL!

header.jpg

Polisiye türünde bir harika olan L.A. Noire %65 indirimle 50,40 TL

header.jpg

3 Türk kardeş olan Cevat, Avni ve Faruk Yerli tarafından kurulmuş Crytek'in imza oyunlarından Crysis serisinin ilk oyunu %50 indirimle 25,00 TL! Bu arada şirket Far Cry 1'in geliştirici şirketi. Neden Almanya'da kurdular acaba? Genel olarak konuşuyorum ne kadar Türkiye'nin hali işler acısı da olsa da bu şekilde farklı ülkelerde iş yapmamamız gerektiğini düşünüyorum. O gider, bu gider ee? Kim geliştirecek bu ülkeyi? Un, yumurta, su olmadan hamur olmuyorsa insan olmadan ülke de gelişmez.

header.jpg
Yine Crytek'in bir yapımı. Alttaki de öyle :) Bu arada alınır mı alınmaz mı bilmiyorum ona siz karar verin. Sadece indirimden bahsediyorum. Çok oyunculu çevrim içi bir canavar öldürme FPS oyunu. Detaylar için Google'layın.
%50 indirimle 54,50 TL!

header.jpg
Romalı asker Marius Titus'un hikayesini konu alan oyun. %75'lik indirimle 4,62 TL! Okuduğum birkaç incelemeye göre basit bir mekaniği olsa da hikaye olarak fiyatı düşünüldüğünde tatmin ediciymiş.

header_586x192.jpg

Bu oyunu @Letrion anlatsın. Anlamadım. Çok seviyooo! Ben şu tanımı yaparım. Zombi kesmenin daha klas hali. :) Bu da %70 indirimle 99 TL'den 29,70 TL'de!

Bu listede en iyi oyunların L.A. Noire ve Crysis olduğunu düşünüyorum. Neden Crysis derseniz @Hudzell sevdiği için :D
Eğer denk gelirsem yeni oyunlar eklerim.

İyi geceler! 🥰😘

Hocam etiket için teşekkür ederim hem sayenizde Crysis'ten haberim oldu oyunu net alacağım.

Ayrıca crysis yapımcılarının türkiye'de de bir çok yerleri vardı sonradan ekonomik sıkıntılar yaşadıklarından ötürü bir çok yerleri sattılar.
Ben şahsen bu remastered oyunlarının, olası yeni crysis oyunu adına bütçe çıkartmak için yapıldığını düşünüyorum umarım tutar :D
Devletimiz keşke onlara destek çıksaydı.

Oyunu şuraya ufaktan yazayım ilgisini çeken olursa alır.

Her şeyden önce grafiklerini bilmeyen yoktur, grafikler bir yana oyun türkçe dublaj ve seslendiren kadrosunda gerçekten kaliteli isimler bulunmakta.

İlk oyunun hikayesi
Oyunumuz 2020 yılında başlıyor (birkaç mesajda 2023 demişim yanlış oldu)
Kuzey Kore'nin, Pasifik Okyanusu'ndaki gücünü artırmak amacıyla işgal ettiği Lingshan Adası'nda kazı yapmakta olan Amerikalı arkeolog Doktor David Rosenthal ve ekibi, Kuzey Kore kuvvetlerinin komutanı olan General Ri Chan Kyong tarafından esir alınmıştır. Kyong, ekibin çalışmalarına da el koyarak onların Kuzey Kore için çalışmasını emretmiştir. Bu yüzden Doktor Rosenthal'ın kızı Helena Rosenthal, ekibin Archangel adlı gemisinde ABD'ye bir yardım çağrısı göndermiştir. Bu çağrıdan sonra Rosenthal ve ekibiyle A.B.D. arasında herhangi bir temas gerçekleşememiştir.

Bunları kurtarmak üzere adaya Nano Giysili askerlerden oluşan özel Raptor ekibi gönderilmiştir, ilk rehini bulduktan sonra olaylar gelişmeye devam eder ve bir maden alanına kadar ilerler. Maden alanında General Ri Chan Kyong ile karşılaşılır ve ölümüne çatışılır. Sonrasında Nomad yanındaki kurtarılmış kişiyle beraber kaçmaya çalışırken mağara birden çökmeye başlar ve sadece yanındaki kişi kurtarılır. Nomad mağarada mahsur kalmışken uzaylı yapının kapısı açılır ve uzaylılarla ilk etkileşimde bulunmuş olunur.

Seslendirmen listesi. (Bakılmaya değer.)

Greg Sunmark ... Nomad (Ali Ekber Diribaş)
James Vincent Meredith ... Prophet (Bora Sivri)
Sean Chapman ... Psycho (Bahtiyar Engin)
Jonathan Kydd ... Kostüm Sesi (Zeki Atlı)
Claudia Black ... Helena (İpek Tuzcuoğlu)
André Sogliuzzo ... Major Strickland (Atilla Yiğit)
Kristy Swanson ... Female Scientist (Dolunay Soysert)
Lahmard J. Tate ... Jester (Bora Seçkin)
Doug James ... Dr. Rosenthal (Ayhan Kahya)
Rene LeDesma ... Aztec (Levent Ünsal)
Hyunsoo Han ... Kyong (Devrim Parscan)
William Roberts ... Morrison (Ercan Demirel)
Dominic Armato ... Pilot 1 (Ziya Kürküt)
Crysis 2 Seslendirme Kadrosu
Joey Ansah ... Chino (Emrah Civelek)
Paul Birchard ... Nathan Gould (Hakkı Ergök)
Alister Cameron ... Jacob Hargreave (Nuri Gökaşan)
Ruben Crow ... Commander Lockhart (Umut Tabak)
Gil Martin ... Colonel Barclay (Hakan Vanlı)
Jane Perry ... Tara Strickland (Ayça Bingöl)
David Kennedy ... Psycho (Sinan Divrik)
Kosha Engler ... Claire (Deniz Kurtoğlu)
Wolf Kahler... Karl Ernst Rasch (Salahsun Hekimoğlu)
Tim Beckmann ... CELL THREE (Mustafa Oral)
Beth Chalmers ... Female Tutorial (Füsun Kokucu)
Tom Clarke Hill ... CELL SIX (Zeki Atlı)
Joe Coen ... CELL FIVE (Levent Sülün)
Sam Fink ... CELL TWO / Teammate #4 (Altuğ Yücel)
Derek Hagan ... Teammate #2 / Overlord #1 (Umut Aksoy)
Ève Karpf ... NAX (Füsun Kokucu)
Eric Loren ... Teammate #5 (Murat Prosçiler)
Ryan McCluskey ... Teammate #3 (Suat Guzey)
Mikey O'Connor ... Teammate #8 (Emrah Civelek)
Jane Perry ... Tara Strickland (Vildan Türkbaş)
William Roberts ... Commander #1 (Hakan Akın)
Martin Sherman ... Teammate #6 (Sercan Gidişoğlu)
John Schwab ... Teammate #7 (Ali Hekimoğlu)
Ronan Summers ... CELL ONE / Teammate #1 / Overlord #2 (İlham Erdoğan)
Glenn Wrage ... Commander #2 (Ali Ekber Diribaş)
Rufus Wright ... CELL FOUR (Mert Asutay)
Bunun yanı sıra hikayesi 2023 yıllarından başlıyor serileri birbirleriyle bağlantılı,
crysis 1 diğer serilere göre kullanıcıyı biraz daha özgür bırakıyor, 2 ve 3 daha çok cod oyunu gibi ilerliyor.

Sade grafikleri ve dublajı için bile oynanabilecek bir oyun, oynanış tarzı bazılarına iyi gelmeyebilir. Bana göre vuruş hissiyatları çok da iyi değil silahlarda recoil yok (ancak oyun gereği süper zırh içerisinde bulunduğumuzdan recoil olmaması normal)

Oyunu, 1. serisinden itibaren kendimi bildim bileli düzenli aralıklarla oynuyorum sayısız kez bitirmişimdir. Sırf atmosferi için yine oynarım.
Beni bu oyuna babam başlattı sağolsun, o da crysis oyunlarını sever.

Böyle bir oyun eski olmasa net 10 katı fazla fiyattan satılırdı, sunduklarına göre fiyatı gayet uygun.

Son düzenleme:
Ve para harbi Türk yapımcılara mı gidiyor? Has Türk? Yani özellikle Türk yapımcıları desteklemek gibi bir huyum yok ama bu da yan nedenlerden olabilir.
Şirketin 8 adet stüdyosu var. Ana stüdyo Almanya'da, yani oyunun şirketi Almanya'da. Yanlış bilmiyorsam bu şirketlerden sadece birisi Türklere ait. O da bu oyunu yaparken katkıda bulunmuş olan bir Stüdyo. Yani Türkçe Dublajı, yamayı vesaire yapan ve bazı şeyler ekleyen Stüdyo, Crytek..
Ama oyun teknik olarak Türk yapımı sayılmaz. Sadece Türklerin emeği geçmiş bir oyun. Şey gibi, Alman Araba Fabrikasının Türkiye'de fabrika açması Türkiye'nin araba yapmaya yardım edip o arabadan biraz pay kapması gibi. Ama aslında Araba Almanya'ya ait :)

header.jpg

Neden Almanya'da kurdular acaba? Genel olarak konuşuyorum ne kadar Türkiye'nin hali işler acısı da olsa da bu şekilde farklı ülkelerde iş yapmamamız gerektiğini düşünüyorum. O gider, bu gider ee? Kim geliştirecek bu ülkeyi? Un, yumurta, su olmadan hamur olmuyorsa insan olmadan ülke de gelişmez.

Sen gerekli maddi/manevi destek&imkan sunmazsan kalkıp giderler. Neden insanlar eğitimlerini yurtdışında alıp kariyerlerini orada devam ettirmek istiyorlarsa bu da bu kadar açık ve net aslında.

Türkiye'de değer verilen şeyleri söyliyim sana;
1-) Her mahalleye 2 cami yapılması.
2-)Yol, köprü...
3-) Ve en önemlisi ZAM

Cidden iyi mi oyun? Ve para harbi Türk yapımcılara mı gidiyor? Has Türk? Yani özellikle Türk yapımcıları desteklemek gibi bir huyum yok ama bu da yan nedenlerden olabilir.
Ya açık konuşmak gerekirse ben oyunun harbi fanıyım, para doğrudan türk arkadaşlara mı gidiyor bilmiyorum ama Crytek'in halen başında duruyorlara onlar da paylarını alıyordur muhtemelen.

Oyuna gelince tarafsızca düşüncelerimi aktarayım iyi mi kötü mü siz düşünün.
Her şeyden önce grafiklerini bilmeyen yoktur, grafikler bir yana oyun türkçe dublaj ve seslendiren kadrosunda gerçekten kaliteli isimler bulunmakta.
Greg Sunmark ... Nomad (Ali Ekber Diribaş)
Sean Chapman ... Psycho (Bahtiyar Engin)
Jonathan Kydd ... Kostüm Sesi (Zeki Atlı)
Claudia Black ... Helena (İpek Tuzcuoğlu)
André Sogliuzzo ... Major Strickland (Atilla Yiğit)
Kristy Swanson ... Female Scientist (Dolunay Soysert)
Lahmard J. Tate ... Jester (Bora Seçkin)
Doug James ... Dr. Rosenthal (Ayhan Kahya)
Rene LeDesma ... Aztec (Levent Ünsal)
Hyunsoo Han ... Kyong (Devrim Parscan)
William Roberts ... Morrison (Ercan Demirel)
Dominic Armato ... Pilot 1 (Ziya Kürküt)
Crysis 2 Seslendirme Kadrosu
Joey Ansah ... Chino (Emrah Civelek)
Paul Birchard ... Nathan Gould (Hakkı Ergök)
Alister Cameron ... Jacob Hargreave (Nuri Gökaşan)
Ruben Crow ... Commander Lockhart (Umut Tabak)
Gil Martin ... Colonel Barclay (Hakan Vanlı)
Jane Perry ... Tara Strickland (Ayça Bingöl)
David Kennedy ... Psycho (Sinan Divrik)
Kosha Engler ... Claire (Deniz Kurtoğlu)
Wolf Kahler... Karl Ernst Rasch (Salahsun Hekimoğlu)
Tim Beckmann ... CELL THREE (Mustafa Oral)
Beth Chalmers ... Female Tutorial (Füsun Kokucu)
Tom Clarke Hill ... CELL SIX (Zeki Atlı)
Joe Coen ... CELL FIVE (Levent Sülün)
Sam Fink ... CELL TWO / Teammate #4 (Altuğ Yücel)
Derek Hagan ... Teammate #2 / Overlord #1 (Umut Aksoy)
Ève Karpf ... NAX (Füsun Kokucu)
Eric Loren ... Teammate #5 (Murat Prosçiler)
Ryan McCluskey ... Teammate #3 (Suat Guzey)
Mikey O'Connor ... Teammate #8 (Emrah Civelek)
Jane Perry ... Tara Strickland (Vildan Türkbaş)
William Roberts ... Commander #1 (Hakan Akın)
Martin Sherman ... Teammate #6 (Sercan Gidişoğlu)
John Schwab ... Teammate #7 (Ali Hekimoğlu)
Ronan Summers ... CELL ONE / Teammate #1 / Overlord #2 (İlham Erdoğan)
Glenn Wrage ... Commander #2 (Ali Ekber Diribaş)
Rufus Wright ... CELL FOUR (Mert Asutay)
Bunun yanı sıra hikayesi 2023 yıllarından başlıyor serileri birbirleriyle bağlantılı,
crysis 1 diğer serilere göre kullanıcıyı biraz daha özgür bırakıyor, 2 ve 3 daha çok cod oyunu gibi ilerliyor.

Sade grafikleri ve dublajı için bile oynanabilecek bir oyun, oynanış tarzı bazılarına iyi gelmeyebilir. Bana göre vuruş hissiyatları çok da iyi değil silahlarda recoil yok (ancak oyun gereği süper zırh içerisinde bulunduğumuzdan recoil olmaması normal)

Oyunu, 1. serisinden itibaren kendimi bildim bileli düzenli aralıklarla oynuyorum sayısız kez bitirmişimdir. Sırf atmosferi için yine oynarım.
Beni bu oyuna babam başlattı sağolsun, o da crysis oyunlarını sever.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir oyun eski olmasa net 10 katı fazla fiyattan satılırdı, sunduklarına göre fiyatı gayet uygun.

GTA 5 zaten 70₺ değil miydi hocam ?

Crysis'in ne kadar iyi olduğu mu tartışılıyor:) Daha yeni bitiridim ilk 2'sini, hikayesinin klişe olması dışında hiçbir sıkıntısı yok ki hikaye kötü de değil. Oynanış, grafikler, bölüm tasarımları falan her şey iyi. 3'ü pek beğenmedim ama.

Crysis'in ne kadar iyi olduğu mu tartışılıyor:) Daha yeni bitiridim ilk 2'sini, hikayesinin klişe olması dışında hiçbir sıkıntısı yok ki hikaye kötü de değil. Oynanış, grafikler, bölüm tasarımları falan her şey iyi. 3'ü pek beğenmedim ama.
Aslında bence asıl fark 1. oyunu ile 2 ve 3. oyunlarında var. Mekaniklerine bakarsak baya farklı oyunlar oluyor. 3. oyun 2.nin kopyası bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,675
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy
Geri