dumxN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 124
- İsim
- Arda Duman
LA Noire düşünüyordum steamdbye baktım zamanında başlangıç fiyatı 24tlymiş ah be acaba düşermi kışın?Steam 2021'in son zamanlarında indirimlere boğuyor veya biz öyle zanned- Neyse!
GTA V %63 indirimle 77,33 TL!
Polisiye türünde bir harika olan L.A. Noire %65 indirimle 50,40 TL
3 Türk kardeş olan Cevat, Avni ve Faruk Yerli tarafından kurulmuş Crytek'in imza oyunlarından Crysis serisinin ilk oyunu %50 indirimle 25,00 TL! Bu arada şirket Far Cry 1'in geliştirici şirketi. Neden Almanya'da kurdular acaba? Genel olarak konuşuyorum ne kadar Türkiye'nin hali işler acısı da olsa da bu şekilde farklı ülkelerde iş yapmamamız gerektiğini düşünüyorum. O gider, bu gider ee? Kim geliştirecek bu ülkeyi? Un, yumurta, su olmadan hamur olmuyorsa insan olmadan ülke de gelişmez. Yine Crytek'in bir yapımı. Alttaki de öyle Bu arada alınır mı alınmaz mı bilmiyorum ona siz karar verin. Sadece indirimden bahsediyorum. Çok oyunculu çevrim içi bir canavar öldürme FPS oyunu. Detaylar için Google'layın.
%50 indirimle 54,50 TL!
Romalı asker Marius Titus'un hikayesini konu alan oyun. %75'lik indirimle 4,62 TL! Okuduğum birkaç incelemeye göre basit bir mekaniği olsa da hikaye olarak fiyatı düşünüldüğünde tatmin ediciymiş.
Bu oyunu @Letrion anlatsın. Anlamadım. Çok seviyooo! Ben şu tanımı yaparım. Zombi kesmenin daha klas hali. Bu da %70 indirimle 99 TL'den 29,70 TL'de!
Bu listede en iyi oyunların L.A. Noire ve Crysis olduğunu düşünüyorum. Neden Crysis derseniz @Hudzell sevdiği için
Eğer denk gelirsem yeni oyunlar eklerim.
İyi geceler!