Neler Yeni

Bisiklet almayı düşünüyorum sizce hangi freni seçmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Çok haklısın. Ayrıca bilinçsiz kullanıcı için kaza yapma olasılığı daha yüksek.

Evet alışılması lazım yoksa kazaya fazlasıyla müsait. Ayrıca bir de çok pahalı sistemler bir hd fren seti almaya kalkın minimum 500-600 tl para tutar ama o fiyata göre avantajı yok ve ekstra ağırlık bisiklete.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Bende Carraro Force 950 var. Aldığım zamanlarda dağda toprakta kullaniyordum. V-frenden daha iyi dagda tek parmakla rahat kullanabiliyorsun ve iyi tutuyor. Fakat şuan sehirde kullanıyorum. Sehirde cok gereksiz. Ayrıca masrafları bitmiyor. Yağı, diski , balatasi bunların bakimindan ayri olarak rotorun vs sıkıntı çıkarması durumunda cok uğraşıyorsunuz. Şehirde kesinlikle hidrolik disk gereksiz. Şehirde kullanmak icin tek önerim baradine pabuclu vfren. Baradine hem yağmurda hem kuruda iyi tutuyor deneyimledim. Jantinizinda temiz olmasi etken.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
ben normal frende ani basma sonucu havada takla atığım hatırlyım kolum krıldıydı
Disk ile çift takla atarsın.
Geçmiş olsun.
15 yıldır bisiklet kullanıyorum. Benim yaşadığım olayları görseniz. Nasıl hayatta kalmış dersiniz.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Evet alışılması lazım yoksa kazaya fazlasıyla müsait. Ayrıca bir de çok pahalı sistemler bir hd fren seti almaya kalkın minimum 500-600 TL para tutar ama o fiyata göre avantajı yok ve ekstra ağırlık bisiklete.
7 yaşında BMW bisikletim var turp gibi hala. Dağa da bayırda büyük şehirde ufak yarışlarda kullandım. Verdiğim paraya inanılmaz değiyor.

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
Bir hevesle hidrolik disk fren kullanmış biri olarak yorum yapıyorum. Şehir bisikletlerinde kesinlikle önermiyorum hd freni. Neden boşuna balatayla, kaliperle, hidrolik yağ ile uğraşacaksın ki ? V frene göre tek avantajı ıslakken performans kaybetmemesi. Ama onun dışında çok çok daha külfetli yanları var. Mesela o disklere yanlışlıkla bi yağ sıçratsan ( mesela zincir veya arka dişliyi yağlarken ) o fren bir daha asla eskisi gibi tutmuyor. Bir yandan balataları pahalı, bir yandan değiştirmesi zahmetli. Al V fren pabucunu eskidiğinde tıkır tıkır değiştir tertemiz.
içine su kaçınca bi sıkıntısı oluyor muydu? abim içine su kaçınca frenlerin iyi çalışmadığını söyledi de

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
Disk ile çift takla atarsın.
Geçmiş olsun.
15 yıldır bisiklet kullanıyorum. Benim yaşadığım olayları görseniz. Nasıl hayatta kalmış dersiniz.
valla bende bir kere bisiklet altımdan fırlayıp duvara yapıştı iki fren pert veya araba durmazsa gg olduğumda var

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
valla bende bir kere bisiklet altımdan fırlayıp duvara yapıştı iki fren pert veya araba durmazsa gg olduğumda var
Arabaya tutunup mu gittiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır tam tersi tek numarası su temasında performans kaybı yaşatmaması.
Benim bisikletin arka vites terlerinin büyük kısmı koptu adam akıllı vites değiştiremiyorum. O teli değiştirmek zor mu sizce? Tel bisiklet iskeletinin içinden geçiyor.

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
Arabaya tutunup mu gittiniz?
hayır sokata arablrın geldiği gözükmüyor dönermçten geliyorlar bende bilinçsizce son hız gidiyom adamda yavaş değil adam frene yüklendi az kalsın altına alyıordu

Hliygase

80+
En etkili fren budur arkadaşlar. Diskede gerek yok, V frenede..
bisiklet freni.JPG

Top Bottom