Neler Yeni

Bisiklet bi süre sonra sıkar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
Arkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arkadaşların varsa bazı yerleri turlarsanız belki

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Arkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?
Kişiden kişiye değişir. Küçükken çok istedim bisikletimin olmasını olduğunda inmicem tepesinden dedim. En sonunda kavuştum 2 ay bindim ondan sonra hurdalıkta çürüdü 😄.

abcdefg1234

80+ Silver
Tek başına yapılan her aktivite bir süre sonra sıkıyor insanı. Arkadaş çevrende binen yoksa bir süre sonra sıkılırsın muhtelemen ama bisikletin olması iyi ya. Bazen sağa sola veya markete giderken pratik bir araç oluyor

şahin doğan

80+ Platinum
Sıkar.

r4NG3r

80+ Silver
Bulundugun konuma bagli bence yani evden bisikletle cikip surebilecegin bir ortam varsa sıkmaz ama bisikleti aracla bir yere goturup sureceksen o iş yaş

Ömer_19

80+ Bronze
Benim etrafımda insan var çevre de uygun o yüzden ben sıkılmıyorum eğer böyle ise kısa sürede sıkacağıjı sanmam

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
elektrikli bisiklete çevirebileceğin güzel iskete sahip bir model alırsan daha iyi olur.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Şartlara bağlı biraz okula felan gidip geliyorsan sıkmazda
Günlük çıkıp turluyorsan tek başına sıkılabilirsin

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Dostum 2 yıldır bisiklet ile bir fiil ilgileniyorum. Daha önce lise yıllarımda da ilgilendim fakat bu kadar bilgi sahibi değildim. Mühim olan bisikleti ne amaçla kullandığın ve nerede kullandığın. Hem otomobil sever hem bisiklet sever birisi olarak bisiklet daha çekici geliyor artık bana. Ben Ankara'da yaşıyorum Ankara'nın uzak ilçeleri hariç her yerine gidip geliyorum :) Sen ne amaçla kullanacaksın bisikleti ve nerede kullanacaksın bunu belirtirsen eğer daha yardımcı olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
Dostum 2 yıldır bisiklet ile bir fiil ilgileniyorum. Daha önce lise yıllarımda da ilgilendim fakat bu kadar bilgi sahibi değildim. Mühim olan bisikleti ne amaçla kullandığın ve nerede kullandığın. Hem otomobil sever hem bisiklet sever birisi olarak bisiklet daha çekici geliyor artık bana. Ben Ankara'da yaşıyorum Ankara'nın uzak ilçeleri hariç her yerine gidip geliyorum :) Sen ne amaçla kullanacaksın bisikleti ve nerede kullanacaksın bunu belirtirsen eğer daha yardımcı olabilirim.
Günlük çıkıp akşam saatleri dolaşmak için almıştım da tek başıma sürüncemde.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Günlük çıkıp akşam saatleri dolaşmak için almıştım da tek başıma sürüncemde.
Ben hep tek başıma turluyorum. Ankara'da soğuktan dolayı bu mevsimlerde biraz zor ama yazları çok keyifli oluyor. Hem gündelik işlerimi halletmeye hem turlamaya yetiyor. Elindeki bisiklet giriş seviyesi bir bisiklet. Başlangıç için yeterli. İlerleyen zamanlarda değiştirirsin. Tek başına turlayacaksan mutlaka yanında bir sırt çantan olsun. Lastiğin patladığı zamanlarda onu tamir edebileceğin lastik tamir kitin olsun. Bu söylediğimi youtube'da araştırıp bulabilirsin. Çantana yiyecek içecek koyup istediğin yerde durup dinlenip keyfini sürebilirsin. Ben yazları sabah erkenden kalkıp kahvaltılığımı hazırlayıp çıkıyorum bisikletle 15-20km sonra mola verip güzel bir yere oturup hazırladığım kahvaltımı yapıyorum. Daha sonra tekrar bi 20 km kadar kullanıp içecek molası veriyorum. Yanıma kitap alıyorum sessiz sakin bir ağaç altında kitabımı okuyorum :) Bisikletle bu şekilde keyif alabilirsin. Ve her şeyden önce kendine düzgün bir kask al. Kasksız bisiklet kesinlikle kullanma. Akşamları kullanacaksan eğer belediyede çalışan işçilerin kullandığı fosforlu yeleklerden giyin. Çünkü o karanlıkta araçlar seni farketmeyebilir.

Top Bottom