Hocam otoyola çıkmak yasak değil mi ?tamamen zevk işi yani kişiden kişiye değişir denildiği gibi
ben aldım üni okurken 2 sene kullandım hiç sıkılmadım sabah akşam kullanmama rağmen
Alıntıyı görüntüle
sıkmaz da trafikte ki şerefsizler yüzünden can sıkar hocam benle yarışa giren motorlar vardıArkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?
DeğilHocam otoyola çıkmak yasak değil mi ?
kral geç yazdım kusura bakma.arkadaşların varsa çok eğlenirsin.sormamışsın ama bence snoop3.1 almasaydın parana yazık.Tanıdığım bir kaç kişide var hiç biri memnun değil ama olsun hayırlı olsunArkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?
Sadece tek başına sürdünmü artık bir süre sonra sıkar ama sürekli bir amaç veya arkadaşlarınla sürersen sıkmazArkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?
vallahi reis bende de 5.3 var bursada oturuyorum her yer bayır olmasına rağmen sıkmıyor oldu kestelden mudanyaya gittim geldim uludağa çıktım şelale yolundan taşlık aşağıya indim falan hiç sıkılmadım hala sürmeye devam ediyorum arkadaşların da varsa tadından yenmez ama bence bu zevk işi etrafı gezmeyi ne kadar seviyorsaArkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?