Neler Yeni

Bisiklet bi süre sonra sıkar mı?

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
Kişiden kişiye değişir. İşten sonra sadece bunu yapan arkadaşım var. Yarış bisikletinden var baya 300 500 km yapıyorlar

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum bisikletle gezmek guzel oluyor hic sıkılmadım

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Tamamen tercih ve zevk meselesi aslına bakarsan. Ben dahil bir çoğumuz sıkılacak diye aynı durum sende de yaşanacak gibi bir kaide yok. Tabii ki arkadaşlarınla veyahut bir bisiklet grubuyla kullanman daha zevkli kılacaktır bunu.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
tamamen zevk işi yani kişiden kişiye değişir denildiği gibi
ben aldım üni okurken 2 sene kullandım hiç sıkılmadım sabah akşam kullanmama rağmen
1672742611375.png

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Bir süre sonra sıkar çünki arkadaşın yoksa veyahut onun bisikleti yoksa kendi başına gezmenin bir manası yoktur çok sıkılırsın arkadaşınla falan gezersen sıkılmazsın ayrıca bir yerden bir yere (örnek: evden okula okuldan eve gidiceksen alınır) ama tek başına falan gezersen 1 ay sonra yüzüme bakmazsın

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?
sıkmaz da trafikte ki şerefsizler yüzünden can sıkar hocam benle yarışa giren motorlar vardı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
seçkin yılmaz
Arkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?
kral geç yazdım kusura bakma.arkadaşların varsa çok eğlenirsin.sormamışsın ama bence snoop3.1 almasaydın parana yazık.Tanıdığım bir kaç kişide var hiç biri memnun değil ama olsun hayırlı olsun

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Keyfine değil de ulaşım aracı olarak kullanıyordum ben. 20 kilometre civarında yol gidebiliyordum ara sıra.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Sadece tek başına sürdünmü artık bir süre sonra sıkar ama sürekli bir amaç veya arkadaşlarınla sürersen sıkmaz

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
vallahi reis bende de 5.3 var bursada oturuyorum her yer bayır olmasına rağmen sıkmıyor oldu kestelden mudanyaya gittim geldim uludağa çıktım şelale yolundan taşlık aşağıya indim falan hiç sıkılmadım hala sürmeye devam ediyorum arkadaşların da varsa tadından yenmez ama bence bu zevk işi etrafı gezmeyi ne kadar seviyorsa

Top Bottom