Bisiklet bi süre sonra sıkar mı?

Kişiden kişiye değişir. İşten sonra sadece bunu yapan arkadaşım var. Yarış bisikletinden var baya 300 500 km yapıyorlar

İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum bisikletle gezmek guzel oluyor hic sıkılmadım

Tamamen tercih ve zevk meselesi aslına bakarsan. Ben dahil bir çoğumuz sıkılacak diye aynı durum sende de yaşanacak gibi bir kaide yok. Tabii ki arkadaşlarınla veyahut bir bisiklet grubuyla kullanman daha zevkli kılacaktır bunu.

tamamen zevk işi yani kişiden kişiye değişir denildiği gibi
ben aldım üni okurken 2 sene kullandım hiç sıkılmadım sabah akşam kullanmama rağmen
1672742611375.png

Bir süre sonra sıkar çünki arkadaşın yoksa veyahut onun bisikleti yoksa kendi başına gezmenin bir manası yoktur çok sıkılırsın arkadaşınla falan gezersen sıkılmazsın ayrıca bir yerden bir yere (örnek: evden okula okuldan eve gidiceksen alınır) ama tek başına falan gezersen 1 ay sonra yüzüme bakmazsın

Arkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?
sıkmaz da trafikte ki şerefsizler yüzünden can sıkar hocam benle yarışa giren motorlar vardı

Arkadaşlar corelli snoop 3.1 bisiklet sipariş etmiştim de eskiden bisiklet sürmeyi severim. Sizce sıkma ihtimali varmı? Hep eğlenceli vakit geçirebileceğim birşeydir dimi?
kral geç yazdım kusura bakma.arkadaşların varsa çok eğlenirsin.sormamışsın ama bence snoop3.1 almasaydın parana yazık.Tanıdığım bir kaç kişide var hiç biri memnun değil ama olsun hayırlı olsun

2 yıl aralıksız sürdüm bırakalı 1 yıl oluyor sıkılırsan yowamishu pedal diye anime var onu izle gaza gelirsin.

Keyfine değil de ulaşım aracı olarak kullanıyordum ben. 20 kilometre civarında yol gidebiliyordum ara sıra.

Sadece tek başına sürdünmü artık bir süre sonra sıkar ama sürekli bir amaç veya arkadaşlarınla sürersen sıkmaz

vallahi reis bende de 5.3 var bursada oturuyorum her yer bayır olmasına rağmen sıkmıyor oldu kestelden mudanyaya gittim geldim uludağa çıktım şelale yolundan taşlık aşağıya indim falan hiç sıkılmadım hala sürmeye devam ediyorum arkadaşların da varsa tadından yenmez ama bence bu zevk işi etrafı gezmeyi ne kadar seviyorsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,943
Üyeler
184,083
Son üye
yasin2153
Geri