Neler Yeni

Bisiklet Ekipman önerisi

zPastwL

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Bütçe
2000
Selamlar benim 1.5 - 2k bütçem var kask dandik bir motor kaskı var şapka gibi olandan arkadaşımın bütçesi daha fazla kask şuan önemli değilde mataralı kadro arası çanta ekstra su taşımak için ayrı mataralık pompa alyan takımı anahtar taşıyabilmek için başka bir kadro çantası gerekiyor ne önerirsiniz

Eski bir bisikletçi olarak şunu söyleyebilirim.
Şu an kaska önemli değil demisşin ama benim kaskım zamanında olmasaydı ya da dandik olsaydı ben şu an hayatta olmazdım.
Kafa üstü düşmenin riskinin olduğunu hesap edip bence önceliğini kask'a vermelisin.
Van Rysel roadr 100 kask alıp kalana da sele çantası almanı öneririm

Şu an kaska önemli değil demisşin ama benim kaskım zamanında olmasaydı ya da dandik olsaydı ben şu an hayatta olmazdım.
Kafa üstü düşmenin riskinin olduğunu hesap edip bence önceliğini kask'a vermelisin.
fiyat iyiymiş pek kask bakmadım fiyat konusunda fazla bir fikrim yoktu öneri için teşekkürler başka ne almalıyım peki

hocam bu nasıldır çenemizide korumak adına veya başka yine bu 1000-2000 arası full face ne önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide kadro arası çanta önerisi lazım

hocam bu nasıldır çenemizide korumak adına veya başka yine bu 1000-2000 arası full face ne önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide kadro arası çanta önerisi lazım
Hocam ben yol bisikleti kullanıyordum fullface kasklar konusunda bilgim yok yanlış yönlendirmeyi de istemem

Hocam ben yol bisikleti kullanıyordum fullface kasklar konusunda bilgim yok yanlış yönlendirmeyi de istemem
hocam çok dağdan atlamayacaz önce ki konuma bakarsanız gidiş geliş 100km şehir içi bisiklet yolundan gideceğiz sadece güvenlik amacıyla çenemizi korumak için dedik normal yol kaskı alırsak çenemizi korur mu veya nasıl koruyabiliriz yol kaskı ile

Geri