Bisiklet önerisi 1500-2000

Reaksiyon skoru
32
Bütçe
1700
Merhabalar, bu fiyat bandında şehir bisikleti 27 jant ve üstü olursa güzel olur.
Aklıma takılanlar;
1- Disk fren mi ? Pabuç fren mi ?
2- Kaç yıl idare edebilirim ?
3- Kaç kilo taşır ?
4- Bu kadar :)

İkinci el olur mu? o fiyata güzel bisikletler var pazarlık yaparsanız ucuza gelir kendim hidrolik frenli 24 vites dağ bisikletini 1500 tl altına aldım.

Merhabalar, bu fiyat bandında şehir bisikleti 27 jant ve üstü olursa güzel olur.
Aklıma takılanlar;
3- Kaç kilo taşır ?
1- Ben V fren tercih ediyorum daha sorunsuz
2- Kullanımı ve bakımına bağlı olarak 6/7 sene rahatlıkla idare eder.
3-100 KG diyelim
4-Bu kadar

Aklıma takılanlar;
3- Kaç kilo taşır ?
valla ben bianchi aldım 5-6 sene önce hala cillop gibi (pabuç freni var bence çok iyi duruyor ortalama hızlarda isteğe bağlı tabii ama disk frenin bildiğim kadarıyla bazı sorunları var)90 kiloyum ve rahatça taşıyor tahminimce 100-120 kilo taşır rahatça 26 jant ama bulamadım internette 5 yıl bianchi servisliğini yapmış bi tamirci vardı en iyi markalardan birisi diyor ama şuan fiyatını bilmiyorum dediğim gibi çok önce almıştık pek yardımı oldu mu bilmiyorum ama yaziyim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1- Ben V fren tercih ediyorum daha sorunsuz
2- Kullanımı ve bakımına bağlı olarak 6/7 sene rahatlıkla idare eder.
3-100 KG diyelim
4-Bu kadar
hocam V frenle pabucun farkı ne yeni mi çıktı ben bilmiyorum V freni

valla ben bianchi aldım 5-6 sene önce hala cillop gibi (pabuç freni var bence çok iyi duruyor ortalama hızlarda isteğe bağlı tabii ama disk frenin bildiğim kadarıyla bazı sorunları var)90 kiloyum ve rahatça taşıyor tahminimce 100-120 kilo taşır rahatça 26 jant ama bulamadım internette 5 yıl bianchi servisliğini yapmış bi tamirci vardı en iyi markalardan birisi diyor ama şuan fiyatını bilmiyorum dediğim gibi çok önce almıştık pek yardımı oldu mu bilmiyorum ama yaziyim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam V frenle pabucun farkı ne yeni mi çıktı ben bilmiyorum V freni
V fren diğer adıya pabuç fren lastiklerin sağ ve sol tarafındaki pabuçlar janta baskı uygular bunun sonucunda fren meydana gelir kısaca böyle :)

Şu Mosso'yu satan eleman dibimde oturuyormuş :D
Bisiklette çok güzel aslında ihtiyacı olan varsa alabilir. güze bir pazarlıkla bu fiyata daha iyisi iyi araştırmayla bulunabilir bence ama bu da çok güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,411
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri