Bisiklete bakım için bu parçaları alacağım almam gereken başka bir şey var mı?

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Arkadaşlar Salcano Nova 26 Jant bir bisiklete sahibim. Fakat amortisörü çalışmıyor, boyasında aşınmalar var, iç lastikler patlak bide dış lastikler eridi artık.

O yüzden genel bir bakım amacıyla yaz ayına kadar şu parçaları almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum var;

Ortalama bu fiyatlarda daha kaliteli ürünler var mıdır? Varsa link atabilir misiniz?
Başka almam gereken şeyler var mı?

1670002444851.png

+ bisikletçiden balata alacağım.
Hocam balata spreyi, yağ sprey vs. de alınacak. Belirtmeyi unutmuşum.

Arkadaşlar Salcano Nova 26 Jant bir bisiklete sahibim. Fakat amortisörü çalışmıyor, boyasında aşınmalar var, iç lastikler patlak bide dış lastikler eridi artık.

O yüzden genel bir bakım amacıyla yaz ayına kadar şu parçaları almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum var;

Ortalama bu fiyatlarda daha kaliteli ürünler var mıdır? Varsa link atabilir misiniz?

Alıntıyı görüntüle

Çok kötü tercihler dostum bekle atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Çalışmayan ön amortisör mü orta mı ?

Çok kötü tercihler dostum bekle atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmayan ön amortisör mü orta mı ?
orta amortisör, ayrıca arka dış lastık ırc marka şuan(elimde sıfır) o yüzden aynı tercih ettim

Açıkçası novaya bu masraf değer mi diye düşünmedim değil hocam elden çıkartıp bütçe birleştirip daha iyi bir seçenek düşündünüz mü? Piyasası uçmuştu en son ama belki düşürebilirsiniz fikir amaçlı söylüyorum.

modeli tam nedir v fren gözüküyor ondan

Geri