Bitcoin alım-satımı haram mıdır?

mı ve mıdırı birleşik yazmak caiz mi? Bizim gözlerimizi acıtıyorsun dostum müslüman müslümana bunu yapar mı ?

• Hahaha
Reaksiyonlar: aber
Borsadan kâr elde edilebilir kankim. Helaldir. Faiz bulaşmasın ve hak yollardan kazanılsın yeter.

Bunu işinin ehli, sana fetva verebilecek bir hocaya sorsan daha mantıklı diyeceğim de bizim forumun hocaları fetvalara başlamış bile 😄.

Kanka haram olsa benden çıkardı şuana kadar. O kadar afiyetle yeniliyor, okadar tatlı geliyor ki bi şüphe duymadım değil. Gerçek argüman: altın, hisse senedi, döviz alım satımı haram olmadığı gibi o da değildir. İslamiyet için cevapladım. Vaaz verme yetkim ve niyetim yok o sebeple YTD.YTD.YTD

Dolar almak haram değilse buda haram değildir. Bir hoca anlatmıştı galiba o da haram değil diyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tartışmaya açık bir konu, kart alıp 7/24 açık bırakıp oturduğumuz yerden para kazanıyoruz mis gibi. Bilir kişiye sormak lazım.
Ama şöyle düşün sen bir yatırım yapıyosun o pclerin bakımı vs. Oturduğun yerden değil yani.

Dolar almak haram değilse buda haram değildir. Bir hoca anlatmıştı galiba o da haram değil diyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şöyle düşün sen bir yatırım yapıyosun o pclerin bakımı vs. Oturduğyn yerden değil yani.
Dostum bakım da fena bakım ha, öyle şey mi olur? Alıyorsun kartı 7/24 anasını ağlatana kadar mining yapıyorsun ondan sonra o kartın bilmem kaç katı kârın oluyor. Doğru mu değil mi ne desem yalan olur. Bilir kişiye sormak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,590
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri