Bitcoin son durumu ve yönü

Önemli olan btc.d düşmesi bitcoin hızlı yükselirse ve btc.d düşerse alt coinler hızlı yükselir.
aslında ethbtc olarak bir fırlama gelirse altcoinler fırlar diye biliyorum yanlışım yoksa.

enflasyondan dolayı her türlü yükseleceğini düşünüyorum.

Bu grafik 2 Kasım 2019'a çok benziyor...
Artık eski grafiklere benzemiyor diye düşünüyorum. Çünkü düştükten sonra gelen yükselişle birlikte golden cross oluşuyor BTC'de tam 3 kere ve her defasında golden cross'tan düştü. Ama bu sefer öyle bir durum olmadı.
Ben yükseleceğini düşünüyorum. YTD.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında ethbtc olarak bir fırlama gelirse altcoinler fırlar diye biliyorum yanlışım yoksa.
O da etkiler tabii ama en çok btc.d düşerse hızlı yükseliş olur.

jeff bezos Bizzat Gelicek Dememişmiydi.
Hocam Amazon bir makaleye demeç vermişti.Bu tür bir şeyin olmayacağına dair.
Lakin eğer Elon musluk insanlara güven verip BTC için yatırım tavsiyesinde ve daha ötesinde bulunursa yükselebilir.Tabi bu abimizin tek sevdiği coini dogecoin olduğu için BTC için bu kadar fazla emek sarfetmez.(YTD)

Hahaha atan arkadaşa özel analizimiz. 7 Eylül tarihinde düşüşü bazılarına bildirdim. Fiyat hedefim 19.000 30.000$ arası orta vadede.
VQ6St6zW.png

Hahaha atan arkadaşa özel analizimiz. 7 Eylül tarihinde düşüşü bazılarına bildirdim. Fiyat hedefim 19.000 30.000$ arası orta vadede.Alıntıyı görüntüle
19k'ya kadar gerilemez maks 38k olabileceğini düşünüyorum ki oradan da bir çok kullanıcı btc toplayacağından daha fazla uzun süre 38k da kalacağını sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri