Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 5,073
Amazon BTC İle Ödeme Almaya Başlayınca Yükselişe Katkı Sağlayacaktır Bu Benim Düşüncem Daha'da Yükseleceği Yönün'de (YTD)BTC için işlerin iyi olduğu söylenemez. Piyasadaki para bitti tüm paralar girdi ve korku endeksi yeşile döndü. Artık düşüş vaktin geldi BTC.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
![]()
Map Image
www.tradingview.com
O yalandı.Amazon BTC İle Ödeme Almaya Başlayınca Yükselişe Katkı Sağlayacaktır Bu Benim Düşüncem Daha'da Yükseleceği Yönün'de (YTD)
jeff bezos Bizzat Gelicek Dememişmiydi.O yalandı.
İyi bare düşsün de aga e.kartı fiyatları düşmez bana kalırsa.BTC için işlerin iyi olduğu söylenemez. Piyasadaki para bitti tüm paralar girdi ve korku endeksi yeşile döndü. Artık düşüş vaktin geldi BTC.
![]()
Map Image
www.tradingview.com
Bitcoin inatla düşmeyeceğim, çıkacağım, uzaya vuracağım diye direniyor. Olumsuz haberlerde düşüremiyor. 48.300'ü geçerse hızlı bir yükseliş bekliyorum. YTD.BTC için işlerin iyi olduğu söylenemez. Piyasadaki para bitti tüm paralar girdi ve korku endeksi yeşile döndü. Artık düşüş vaktin geldi BTC.
![]()
Map Image
www.tradingview.com
Ülkede kalkan ne iniyor ki?İyi bare düşsün de aga e.kartı fiyatları düşmez bana kalırsa.
Geliyor gelmekte olan...Bitcoin inatla düşmeyeceğim, çıkacağım, uzaya vuracağım diye direniyor. Olumsuz haberlerde düşüremiyor. 48.300'ü geçerse hızlı bir yükseliş bekliyorum. YTD.
Önemli olan btc.d düşmesi bitcoin hızlı yükselirse ve btc.d düşerse alt coinler hızlı yükselir.Bitcoin çok artmasın, çok artarsa altcoinler ezilir.![]()