Bitcoin son durumu ve yönü

BTC için işlerin iyi olduğu söylenemez. Piyasadaki para bitti tüm paralar girdi ve korku endeksi yeşile döndü. Artık düşüş vaktin geldi BTC.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
Amazon BTC İle Ödeme Almaya Başlayınca Yükselişe Katkı Sağlayacaktır Bu Benim Düşüncem Daha'da Yükseleceği Yönün'de (YTD)

İnsanları içeride bırakmak için son bir yükseliş daha geleceğini düşünüyorum. Buradan 42k direncine oradan da 36k desteğini bekliyorum. Hatta analizlerini çok beğendiğim sayfa da aynısını atmıştı. Amerika'da korona vakaları ve ölümler artarsa 28k'ları bile görebiliriz bana kalırsa. Megafon formasyonundan güzel tepkiler aldık şimdiye kadar oradan yine sekeceğini düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Megafon formasyonu da buydu. Bakalım neler olacak şu önümüzdeki hafta içerisinde o zaman yönümüzü daha rahat anlarız gibi geliyor.
1627906887299.png

ytd'yi unutmayalım :)

BTC için işlerin iyi olduğu söylenemez. Piyasadaki para bitti tüm paralar girdi ve korku endeksi yeşile döndü. Artık düşüş vaktin geldi BTC.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
Bitcoin inatla düşmeyeceğim, çıkacağım, uzaya vuracağım diye direniyor. Olumsuz haberlerde düşüremiyor. 48.300'ü geçerse hızlı bir yükseliş bekliyorum. YTD.

Bitcoin inatla düşmeyeceğim, çıkacağım, uzaya vuracağım diye direniyor. Olumsuz haberlerde düşüremiyor. 48.300'ü geçerse hızlı bir yükseliş bekliyorum. YTD.
Geliyor gelmekte olan...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,946
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri