❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

kalmasın bre kafam kadar hava soğutucum var hala :D
Screenshot_20251231_103301.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla idefixten aldık bakalım inşallah v2 gelir
V2 mis

valla ben iptal çakıyorum ya 200 lira için riske girmeyecem sonra iade falan uğraşamam kendi sitesinden direk 2k ya alırım heralde
Boşuna kupon yaktın hocam

Soğutucu olarak hem güzel görünüyor hem de güzel çalışıyor ancak fanları bir süre sonra ses yapıyor...

Alıntıyı görüntüle

V2 mis

Boşuna kupon yaktın hocam
Segotep Radiant Beyaz 750W Midi Tower. Hocam benim kasam da bu. 240mm olan kasamla uyumlu olur mu?

beyazı 2350tl

Türk telekom hattı veya interneti olanlar idefixten siyah olan 1778TL alabilirler.(tt mobil uygulamadan idefix 2000e300 kupon kodu almanız lazım)
Alıntıyı görüntüle
Hocam ayrıca beyaz olanı da 2000TL'ye düşmüş. Onu da belirtin bence ana konuda.

Son düzenleme:
İyi forumlar herkese, bu sıvı soğutmanın 240 mm olanını mı tercih etmeliyim yoksa şu anda forumda konusu açık olan ocypus 360 mm olanı mı daha mantıklıdır dostlar?

İyi forumlar herkese, bu sıvı soğutmanın 240 mm olanını mı tercih etmeliyim yoksa şu anda forumda konusu açık olan ocypus 360 mm olanı mı daha mantıklıdır dostlar?
bitfenik daha sessiz. ocypus daha iyi soğutur. bitfenix 360 olsa kesin onu alırdım

Hocam ocypus su monte ettim güzel duruyor ve sessiz çok şükür
ne derece sessiz hocam, bütün fanları durdurup dinleme imkanınız var mı

ben sistemi genelde boşta kullanıyorum ve fan sesi hiç yok, o yüzden pompa sesi kulağıma gelirse çok rahatsız olurum ama sıvı soğutma da almak istiyorum açıkçası kule tipi biraz kaba

Ben iki ürünüde aldım
bitfenixi de denicek misiniz yoksa iade mi

Son düzenleme:
ne derece sessiz hocam, bütün fanları durdurup dinleme imkanınız var mı

ben sistemi genelde boşta kullanıyorum ve fan sesi hiç yok, o yüzden pompa sesi kulağıma gelirse çok rahatsız olurum ama sıvı soğutma da almak istiyorum açıkçası kule tipi biraz kaba

bitfenixi de denicek misiniz yoksa iade mi
Bitfenix i yedek olarak aldım dursun fiyatı çok iyiydi.

Hocam ocypus öyle gür gür çalışmıyor beğendim

Benim sogutucu geldi; v2 versiyon, alım yapanlara uzun ömürlü kullanım dilerim, hayırlı olsun :)
5bfaccc9-0179-44c0-93b4-ca3cac1689dd.webp

Geri