TahsnGkayy 80+ Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 4 Mart 2024 #1 BitFenix Garen 600W Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa aldım fan renkleri sabit duruyor nasıl ayarlayabiliriz veyahut reset tuşuna ayarlayabilirmiyiz? (kasada renk değiştirme için ekstra bir tuş yok)
BitFenix Garen 600W Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa aldım fan renkleri sabit duruyor nasıl ayarlayabiliriz veyahut reset tuşuna ayarlayabilirmiyiz? (kasada renk değiştirme için ekstra bir tuş yok)
T TheEmirr 80+ Katılım 20 Kasım 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 Dün, 20:55 #2 TahsnGkayy yazmış: BitFenix Garen 600W Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa aldım fan renkleri sabit duruyor nasıl ayarlayabiliriz veyahut reset tuşuna ayarlayabilirmiyiz? (kasada renk değiştirme için ekstra bir tuş yok) Devamı için tıklayın... kardeş buldunmu renk nasıl değiştirilir yoksa sabit renkmi bu fanları RE tuşuna atanmış olabilir
TahsnGkayy yazmış: BitFenix Garen 600W Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa aldım fan renkleri sabit duruyor nasıl ayarlayabiliriz veyahut reset tuşuna ayarlayabilirmiyiz? (kasada renk değiştirme için ekstra bir tuş yok) Devamı için tıklayın... kardeş buldunmu renk nasıl değiştirilir yoksa sabit renkmi bu fanları RE tuşuna atanmış olabilir