~helloworld
80+ Bronze
tamamdır girebildim baktımKampanya kısmında yazıyor olması lazım.
tamamdır girebildim baktımKampanya kısmında yazıyor olması lazım.
Hocam nasıl yaptınız banada yardımcı olur musunuz100 tl veriyor ya hocam onu ne zaman veriyormuş site gitti bakamadım. işlem yaptım hani
kampanya kısmı nerdetamamdır girebildim baktım
Ytd, siz bilirsiniz. Üç gün önce 125tiBu yükseliyor bu arada. Bekletsek mi acaba?
Konuya ekledimHocam nasıl yaptınız banada yardımcı olur musunuz
Denedim. 100 TL şartı biraz farkli. İcerde tl ile 0-50000 tl arası işlem yapan kişilere kampanya bitisinden sonraki 7 is günü icerisinde verilecekmis.BITHERO indirin, kayıt olun. Kayıt olurken doğum tarihi tc tel no istiyor sadece. Kyc vs yok. Kayıt olduktan sonra mail doğrulaması yapın. Profil işaretine tıklayıp hediye kodu gir kısmına tıklayın ve ; BTHBONK100 yazın. 100.000bonk coin gelicek. Anlık değeri 180tl. Direkt çekebilirsiniz.
Çektikten sonra bithero hesabına tekrar 100tl atıp 100tl bonk coin alıp satın geri çekin. İlk 5000kişiye 100tl daha vericek.
30tl yatır değil de 0-50k arasında al sat yaparsan kampanya bitiminde ilk 5k kişiye 100 daha veriyorSelamlar, hangi bankalardan ya da hangi yöntemle para aktarabiliyoruz buraya? Bir de kampanyalar kısmında 30 tl yatır 100 tl daha kazan tarzında bilgi notu göremedim biraz daha detay verir misiniz, teşekkürler
Denedim. 100 TL şartı biraz farkli. İcerde tl ile 0-50000 tl arası işlem yapan kişilere kampanya bitisinden sonraki 7 is günü icerisinde verilecekmis.
Hocam şunu baştan desenize durduk yere 100 liradan olduk30tl yatır değil de 0-50k arasında al sat yaparsan kampanya bitiminde ilk 5k kişiye 100 daha veriyor
Niye 100tln gittiHocam şunu baştan desenize durduk yere 100 liradan olduk
O 100tlyi de çekebiliyorsun ki?Hocam şunu baştan desenize durduk yere 100 liradan olduk
Çok net anlattım hocam konuda.Niye 100tln gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de yararlanmak istiyorum direkt dumduz kayit mi olucam