Onurkotlutok05
80+ Gold
Galibası fazla go brrrrrR5 M330 var şu an hiç bir işe yaramıyor desem yeridir ve galiba dün yandı...
Galibası fazla go brrrrrR5 M330 var şu an hiç bir işe yaramıyor desem yeridir ve galiba dün yandı...
Abi umarım gerçekten ihtiyacı olan birine gider. Bulmak çok zor ama deneyeceğim.Sanal ortamda kimin gerçekten ihtiyacı olduğunu bulmak imkansız. Biri "bana ver ihtiyacım var" diye yalvarır halbuki altında güzel bir sistemi vardır. Böyle kişiler İnternet ortamından tespit edilmez.
sorma ya kartımı satmıştım elimde de parası duruyordu kar yapabilmek için satmıştım sonra da bir başka kart buldum gittideme lan kardeş nasıl oldu ki
ya 3090 ın var isteme yani xDGalibası fazla go brrrrr
Orda kocaman hayal yazıyı bruhsorma ya kartımı satmıştım elimde de parası duruyordu kar yapabilmek için satmıştım sonra da bir başka kart buldum gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya 3090 ın var isteme yani xD
inş sahip olursun o zaman 3090 ınaOrda kocaman hayal yazıyı bruh
Hocam yaptığın hareket gerçekten takdir edilesi bir hareket. Umarım bu sana iyi anlamda, misliyle geri dönerAbi umarım gerçekten ihtiyacı olan birine gider. Bulmak çok zor ama deneyeceğim.
Ortaokula başlayınca 5. sınıfdan 12.sınıfa kadar her sene sınavı oluyo pbys olması lazımDevlet bursunu nasıl alıyoruz öğretmeni çocuğu felan alabiliyor mu yoksa yeni ekran kartı hayal bana.