Neler Yeni

[Bitti]Aranızdan birine RX 6600 XT hediye edeceğim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Hocam amacınız yardım etmek vs. ise bence bizler gibi sistem toplamada sorun çekenlere değilde hayati ihtiyaçlarını gideremeyenlere yardım edebilirsiniz sadece söylemek istedim para sizin tabii ki istediğinizi yaparsınız
Övünmekten nefret ediyorum ama ben yardım sever bir insanım. 3 yıldır kestiğim kurbanları bağışlarım, bir tane yetimin okuması için burs veriyorum. Mahalledeki yaşlı insanların işlerini yaparım.

Mr Yazıcı

80+ Bronze

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
images.jpeg

mmx1

80+
Övünmekten nefret ediyorum ama ben yardım sever bir insanım. 3 yıldır kestiğim kurbanları bağışlarım, bir tane yetimin okuması için burs veriyorum. Mahalledeki yaşlı insanların işlerini yaparım.
Çok iyi hocam keşke herkes yapabilse, bence en mantıklısı isteyen kişilerle çekiliş yapmak

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Şu an satışa çıktı mı bilmiyorum ama performansı çok iyi fiyatının da rtx2060 civarı olacağını düşünüyorum. En çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye bu ekran kartını hediye edeceğim. Neden ihtiyacınız olduğunu yazın.(Eğer özel bir konu ise direkt bana da yazabilirsiniz.)
Suan bu yazıyı telefonla yazıyorum kendi
Bursumla yavaş topluyorum ekran kartı suan yok

Onurkotlutok05

80+ Gold
Sistem toplamak istiyorum fakat yeterli param yok. Şu an düzgün bir şekilde bile şarj olmayan bir laptopa sahibim. Eğer ekran kartı olursa geriye kalan parçaları da bir şekilde halletmeye çalışırım. Hediye edeceksen seve seve kabul ederim. :p
Şey bende aynıyım desem ?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Şu an satışa çıktı mı bilmiyorum ama performansı çok iyi fiyatının da rtx2060 civarı olacağını düşünüyorum. En çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye bu ekran kartını hediye edeceğim. Neden ihtiyacınız olduğunu yazın.(Eğer özel bir konu ise direkt bana da yazabilirsiniz.)
inşallah cidden hak edene gider hayırlı olsun şimdiden

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom