Biyolojiden düşük aldım.

Online ders, yüz yüze sınav olunca böyle oluyor yapacak bir şey yok, zaten okusakta meslek sahibi olabilirmiyiz orası meçhul.
Almanyada kasiyer > tr doktor go brra almanya

Almanyada kasiyer > tr doktor go brra almanya
Öyle boşa okuyoruz zaten, lise diploması olmasa, tam gaz hayallerim için çalışırdım, yada yurtdışına çıkmaya çalışırdım. Zaten hedeflerimden biride yurtdışına çıkmak ama, yurtdışına bile çıkmak zor, ülkemizde neyse.

Aga senin baya kötü düzeltmen lazım bize bakma (Edebiyat 80 Matematik 70 :cool:) sen kendini düzeltmeye çalış ders yaparken kafana başka bişey getirme ve evet seneye derslerden sorumlu tutulup sınavını olucaksın.

Notların düşük tabii ki, lise olduğu için normal falan diyenleri ciddiye almanı önermem. Zorlandığın ve yapamadığın soruların hangi konulardan olduğunu tespit etmeye çalış, onların üstüne yoğunlaş. Çünkü 2. sınavlar olacak.

kopya çekmeden biyolojiden yüksek alan olduğuna inanmıyorum

Baya bi düşük notum var. Bugün de biyolojiden 37 aldığımı öğrendim. Biyoloji 37, Tarih 34, Fizik 38, Matematik 21. Bunların dışında diğerlerinden yüksek aldım. Sizce notlarım nasıl? Daha kötüsü var mıdır? Bir de gelecek seneye kaldığım sınavların sorumluluklarına mı gireceğim?
Edebiyat 64, matematik 40, diğerleri nasıl olcak bakalim benim

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
biyoloji 5 kimya 35 fizik 22 matematik 75 böyle işin ecdadını seveyim burdan biyoloji hocamın ön 8 dişindeki kalsiyumlara selam gönderiyorum

Geri