Biyolojiden düşük aldım.

Baya bi düşük notum var. Bugün de biyolojiden 37 aldığımı öğrendim. Biyoloji 37, Tarih 34, Fizik 38, Matematik 21. Bunların dışında diğerlerinden yüksek aldım. Sizce notlarım nasıl? Daha kötüsü var mıdır? Bir de gelecek seneye kaldığım sınavların sorumluluklarına mı gireceğim?
Biyoloji 10 almişim ben kendimi nerden atayim taktik pls

Fıkıhtan 10 aldım, rekor bende.

Baya bi düşük notum var. Bugün de biyolojiden 37 aldığımı öğrendim. Biyoloji 37, Tarih 34, Fizik 38, Matematik 21. Bunların dışında diğerlerinden yüksek aldım. Sizce notlarım nasıl? Daha kötüsü var mıdır? Bir de gelecek seneye kaldığım sınavların sorumluluklarına mı gireceğim?
bende sınav oldum kuçukken ılaç alıyordu dikkat ilacı şimdi almayı bıraktım 5 6 tane dikkat hatam var artık ilaca başlıcam.

1 yıl boyunca ders işlemeyip sınav yaparlarsa tabii düşük alacaksınız. Dert etmeyin bu kadar sözlülerinizi yüksek verirler.

1 yıl boyunca ders işlemeyip sınav yaparlarsa tabii düşük alacaksınız. Dert etmeyin bu kadar sözlülerinizi yüksek verirler.
Hayır vermeyecekler. Her öğretmen farklı.

Biyoloji 60
Sağlık 75 :(

Biyolojiden kalınca bir şey olmuyor boşver ben yetişemiyorum diye kimyayı saldım ve kaldım bir şey olmadı
Biliyomda üzüyo be adam akilli ders göremeden zorla sinava sokulup 100 beklemek

Biliyomda üzüyo be adam akilli ders göremeden zorla sinava sokulup 100 beklemek
Online ders, yüz yüze sınav olunca böyle oluyor yapacak bir şey yok, zaten okusakta meslek sahibi olabilirmiyiz orası meçhul.

grupta en düşük not alan ben varım diyordum neyse değilmişim. bu arada kanka çok takma notlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,166
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri