Neler Yeni

Biz Ne evrenin Oluştuğu Nede Maymunun İnsan a evrimleştiğini gördük

?

• Oy kullanan toplam üye
    11
  • Anket kapatıldı .

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Evrimi sadece insan ırkına sığdırmak saçmalık. Evrim bütün evrende var ve sürekli evriliyor. Bunlar gözle görülecek olgular değil ya da 100-200 seneye sığdırılacak kadar süratli değil. Milyonlarca yılda gerçekleşen durumlar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Evrimi sadece insan ırkına sığdırmak saçmalık. Evrim bütün evrende var ve sürekli evriliyor. Bunlar gözle görülecek olgular değil ya da 100-200 seneye sığdırılacak kadar süratli değil. Milyonlarca yılda gerçekleşen durumlar.
Cahillere anlatamazsın bunu.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
neye dayanarak söylüyorsunuz bunu ?
felsefi konulara hiç ilgim olmadığı için oraya girmicem bu arada hayvandan gelmeyle pek alakası yok islam ülkeleri hariç heryerde ders olarak okutuluyor hala inkar edenlerin olması ilginç

Hasan344

80+ Gold

The Batman

80+ Silver
evrim var diyenide ciddiye almıyorum evrim yok diyenide ciddiye almıyorum oturun çalışın çıkarın yazılarınızı inceleyelim ortak nokta bulursak beraber çalışırız ayrı noktalarda ayrı çalışırız "knk evrim var işte hala neyini inkar ediyosunuz" diyen adamıda ben ciddiye almam açıkcası

Top Bottom