knk evrim var işte hala neyini inkar ediyosunuzBazı Arkadaşlar kendinin hayvan dan geldiğini düşünüyor (kendi için konuşuyor)her şeyi açıklayan video
Çıkar göster.knk evrim var işte hala neyini inkar ediyosunuz
neye dayanarak söylüyorsunuz bunu ?knk evrim var işte hala neyini inkar ediyosunuz
Cahillere anlatamazsın bunu.Evrimi sadece insan ırkına sığdırmak saçmalık. Evrim bütün evrende var ve sürekli evriliyor. Bunlar gözle görülecek olgular değil ya da 100-200 seneye sığdırılacak kadar süratli değil. Milyonlarca yılda gerçekleşen durumlar.
felsefi konulara hiç ilgim olmadığı için oraya girmicem bu arada hayvandan gelmeyle pek alakası yok islam ülkeleri hariç heryerde ders olarak okutuluyor hala inkar edenlerin olması ilginçneye dayanarak söylüyorsunuz bunu ?
Ardacim bana kesin bir kanıt gosterirmisin evrim ile alakalı?knk evrim var işte hala neyini inkar ediyosunuz
Kanka evrim felsefe değildirBazı Arkadaşlar kendinin hayvan dan geldiğini düşünüyor (kendi için konuşuyor)her şeyi açıklayan video
konu etiketi yoktuKanka evrim felsefe değildir
evrim var diyenide ciddiye almıyorum evrim yok diyenide ciddiye almıyorum oturun çalışın çıkarın yazılarınızı inceleyelim ortak nokta bulursak beraber çalışırız ayrı noktalarda ayrı çalışırız "knk evrim var işte hala neyini inkar ediyosunuz" diyen adamıda ben ciddiye almam açıkcasıEvrimi sadece insan ırkına sığdırmak saçmalık. Evrim bütün evrende var ve sürekli evriliyor. Bunlar gözle görülecek olgular değil ya da 100-200 seneye sığdırılacak kadar süratli değil. Milyonlarca yılda gerçekleşen durumlar.