Neler Yeni

Biz Ne evrenin Oluştuğu Nede Maymunun İnsan a evrimleştiğini gördük

?

• Oy kullanan toplam üye
    11
  • Anket kapatıldı .

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ardacim bana kesin bir kanıt gosterirmisin evrim ile alakalı?
nefret ediyorum şu konuları konuşmaktan 2022 yılında yurt dışında evrimin alt dalları okutulurken türkiyede hala evrim var mı yok mu diye tartışılıyor

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ardacim bana kesin bir kanıt gosterirmisin evrim ile alakalı?
neyse kısaca bir tane kuş türü var diyelim yavrularının bir kısmı sıcak bölgelere bir kısmı soğuk bölgelere uçuyor sıcak bölgeye gidenler sıcağa karşı daha dayanıklı oluyor soğuğa gidenlerde soğuğa karşı daha dayanıklı oluyor tüyleri şıklaşıyor vs. sonuç olarak 1 kuştan 2 tane kuş türü oluştu yani aynısı tüm canlılar için geçerli tatlı su tuzlu su balığı falan benim anlatcağım şey bu kadar

Hasan344

80+ Gold

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Bazı Arkadaşlar kendinin hayvan dan geldiğini düşünüyor (kendi için konuşuyor)Biz Ne evrenin Oluştuğu Nede Maymunun İnsan a evrimleştiğini gördük
Bende ne Musanın denizi ikiye yardığını, cebrailin muhammed denen bir deve ticaretcisine sen peygambersin dediğini gördüm.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Kesin bir kanıt yok.
Var. En basitinden körelmiş organlara bakabilirsiniz. Konu hakkında bilgisiz olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibinin ne kadar bilgisiz olduğunu konu başlığından görebiliyoruz. Evrimde maymundan insana geçiş yoktur. Maymunda insan gibi evrilmiş bir türdür. Ki evrim milyonlarca sene süren bir süreç. Bu yüzden bir insan yaşamı boyunca evrimi göremez.

Hasan344

80+ Gold
Var. En basitinden körelmiş organlara bakabilirsiniz. Konu hakkında bilgisiz olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.
Bı olay kesin maymundan geldiğimiz anlamına gelmez. İnsanlar çok uzun süredir dünyada ve farklı koşullarda yaşadılar. Buda vücudundaki değişikliklere neden olabilir.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
yiğit karaca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibinin ne kadar bilgisiz olduğunu konu başlığından görebiliyoruz. Evrimde maymundan insana geçiş yoktur. Maymunda insan gibi evrilmiş bir türdür. Ki evrim milyonlarca sene süren bir süreç. Bu yüzden bir insan yaşamı boyunca evrimi göremez.
Sadece aklı evrimleşmiş zeki maymunlar nerede ? Veyahut bedeni insan gibi ama aklı maymun gibi olan insanlar nerede ? Batı'nın bilim diye aklınızı dininizi sömürmesine söylediği herşeye inanmayı bırakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,623
Üyeler
164,032
Son üye
Samet-24
Top Bottom