FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
O soru sormaz ol der ve olur!
Soru sormamış şimdi farkettim:d
O soru sormaz ol der ve olur!
Bu ülkede herkes oy verme hakkına sahiptir şuanki iktidar bu durumdaysa bunun sorumlusu iktidardan çok muhalefettir bu kadar verimsiz bu kadar kötü bir muhalefet olamaz. Şu ülkede ekonomi düzgün olsa muhalefet sittin sene iktidar olamaz.bizim suçumuz ne diye biz gençler yaşlıların cahil kesim yaptıklarını ödüyoruz diye biz affedilmeyen günahların acısı çekiyoruz diye diye ya ben kendinden bir anı anlatmak istiyorum simdi 3 yıl önce ailen bana telefon alıyordu ve bu zaman sadece ailen asgari ücretin bir tık üstünde alıyordu ama rahat bir şekilde hayatını geçiriyordun ve bir sıkıntı çıkmıyordu ben ne istersen alıyorlardı simdi ise 2021 yılında ailen hayvanlar gibi maaş alsa bile zor geçiriyoruz diye çünkü 2016 asgari ücretden bile az alıyoruz düşünün ne berbat durumdayız peki yaptıkları yanlışları düzeltiyorlarmı hayır daha,da hata yapıyorlar diye kendi işlerine gelmediği için anketlere bakıyorum daha bu partiye oy veren %40 %35 var biz niye cahil insanların hatasını ödüyoruz hemen aşağında 2 resim verecem durumun 3 yıl içinde ne kadar değiştiği anlayın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu bir anda silinirse bilin,ki ben silivri yolunu tuttum demek.
20 yıldır? 2010-2015 arasında öğretmenler çok rahat yurt dışında tatil yapabiliyordu. Konu sahibinin belirttiği gibi 3 yıl önce de her şeyi rahat alıyorlarmış.Ama 20 yıldır da sorun çözemiyorlarsa ne yapalım biz be.
ne dini dini kullanıyorlar sadece şu son yıllarda iktidarın yaptığı bir şey yokÇünkü bu milleti "ADALET" ile değil "DİN" ile yönetiyorlar.
Ben biriktiriyorum ailem de devlet memuru.Türkiye ve para biriktirmek. anladım hocam.
Başımızdaki insan bu ülkeyi 20 yıldır yönetiyor maalesef.20 yıldır? 2010-2015 arasında öğretmenler çok rahat yurt dışında tatil yapabiliyordu. Konu sahibinin belirttiği gibi 3 yıl önce de her şeyi rahat alıyorlarmış.
Seçim zamanların AKP'e oy veren cennete giden AKP'li siyasetçiler vardı birde, git gide geri gidiyoruz cidden. Aynı orta çağ avrupası gibine dini dini kullanıyorlar sadece şu son yıllarda iktidarın yaptığı bir şey yok
Bende biriktiriyorum ve çoğu şeyi de aileme danışmadan alıyorumTürkiye ve para biriktirmek. anladım hocam.
Sorun da orada.Ben biriktiriyorum ailem de devlet memuru.
Markete gidip 3 tane şey alıyorum 20 lira tutuyor.Para biriktirmek çok zor bu dönemde.Özellikle dar gelirliler için.Bende biriktiriyorum ve çoğu şeyde aileme danışmadan alıyorum
Harçlık verildikten sonra para biriktirmek kolay be dostum.Bende biriktiriyorum ve çoğu şeyi de aileme danışmadan alıyorum
Acaba neden ülke gitgide kötüye gitti? 2011 de olanları hatırlıyor musun?Başımızdaki insan bu ülkeyi 20 yıldır yönetiyor maalesef.
Bunun ilk 10 yılına lafım yok gayet güzel şekilde yönetti.
Fakat 2010'dan itibaren hafif hafif Türkiye'yi batırma durumuna getirdi.
Şu anda da millet sürünüyor.
En kolayından şöyle bir örnek vereyim.
Bundan 6 7 ay önce vaka sayılarını açıklamıyorlardı be dostum.
Bu yeni yeni açıklamaya başladılar ve sonradan tekrardan düşürdüler sayılar.
Sen bu sayılara inanıyor musun?