Bizimkiler eve sokak kedisi aldı.

kardeşini dövmek sana kalmış :D

1 aylık kedide bir şey yapmaz korkma petshoptan bi tane dış parazit al ensesine damlat ama sor iç parazit için büyümesi gerekebilir ben yapıyordum sokaktaki birçok kediye küçük büyük bitti gitti başka bi derdide yok kalırsa evde 1-2 gün tuvalete fazla çıkar ne yediği belli değil diye sokakta evde beslersen bir sorunu olmaz kedilerin
Hocam peki tuvalet işini nasıl yapayım?

Hocam peki tuvalet işini nasıl yapayım?
1 aylıkken genelde annesiyle takılırlar öğrenmiş olabilir ama eğitimlik bir şey yok kum toprak gibi yerlere yaparlar kum gösterirsen direkt 2 güne alışır arada elinde yanına koy bilsin hangi odada olduğunu kumun o kadar istesende bir hastalığı rahatsızlığı yoksa halıya sağ sola zor yaparlar 6 tane kedim var hepsini sokaktan aldım 1 tanesi hariç eğer 3-4 kere sağ sola yaparsa çiş falan veterinere göster enfeksiyon olabilir ya da ishal falan 1 hap verir çözülür onlarda

Gideceksin ilk önce yıkayacaksın, sonra veterinere gidip iç dış parazit aşısını yaptıracaksın. Gerçi o sokaktaki kedi bile senin evdeki halinden daha temizdir bundan emin olabilirsin...

Hocam yanlış anlama ama ben bizimkiler eve kedi alsın diye yıllardır çırpınıyorum hemen negatif düşünme gerçekten hiç bilemezsin belki sana çok iyi gelicek emin ol, bi şans ver, bir canlıya yaşama umudu vermiş olucaksın.

Bırak halının düz ortasına yapsın aman ne olucak.
Hocam kolay mı onla uğraşmak.Evin anası ağlayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yanlış anlama ama ben bizimkiler eve kedi alsın diye yıllardır çırpınıyorum hemen negatif düşünme gerçekten hiç bilemezsin belki sana çok iyi gelicek emin ol, bi şans ver, bir canlıya yaşama umudu vermiş olucaksın.
Hocam merakım yok ya Yaşım da geçti.Senin yaş kaç?

Gece uyurken kapıyı açık unut. Sabah kedi kaçmış olur. Veteriner çok para ister. Bir kum ve mama masrafı var.

Hocamlar kediden böyle bir ses çıkıyor.Telefonu 10cm civarı uzak tutuyorum ona rağmen böyle bir ses çıkıyor.Uzaktan elimdeyken de sesi duyuyorum.Normal mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,673
Üyeler
184,201
Son üye
serddar
Geri