İdefix hızlı ama bkm 1 hafta beklersin.Bkm ve idefix kargoları kaç günde geliyor acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzmirde oturuyorum kargoyu mngmi ptt seçmeliyim acaba
Neden acaba idefix çok şikayet vardıİdefix hızlı ama bkm 1 hafta beklersin.
Bkm sanki 4güne falan gelebilir burdan bursa 3saatİdefix hızlı ama bkm 1 hafta beklersin.
Valla idefixten alışveriş yapan tanıdıklarım hızlı olduğunu söyledi. Bir arkadaşım da BKM den kitap aldı 1 haftada geldi. Onların yalancısıyım. Kendim kitap almadım.Neden acaba idefix çok şikayet vardı
Galiba bkm seçicem hem ucuz hemde kampanyalı baya bide kargo ücreti vermiyorum sence kargo mngmi olsun pttmiValla idefixten alışveriş yapan tanıdıklarım hızlı olduğunu söyledi. Bir arkadaşım da BKM den kitap aldı 1 haftada geldi. Onların yalancısıyım. Kendim kitap almadım.
PTT kesinlikle olmasın. Özel kargo her zaman daha iyi.Galiba bkm seçicem hem ucuz hemde kampanyalı baya bide kargo ücreti vermiyorum sence kargo mngmi olsun pttmi
Bazı küçük hasarlar duydumda kanka denedim bunu ben amazon bile az hasarlı gönderebiliyor hiç hasar istemeyen kendi eliyle alması lazım mng seciyim ozamanPTT kesinlikle olmasın. Özel kargo her zaman daha iyi.
Kusursuz kargo firması zaten ülkemizde yok.Bazı küçük hasarlar duydumda kanka denedim bunu ben amazon bile az hasarlı gönderebiliyor hiç hasar istemeyen kendi eliyle alması lazım mng seciyim ozaman
Alacağın şey kitap olduğu için zaten pek hasar alacağını düşünmüyorum. Sert kırılmaz bir şey çünkü.Haklısın kesinlikle
Bencede hediye alıcam dünya klasikleri 6kitap ederi 200tl falan 5tl sadece baya iyi kampanya yapıyor +olarak bedava kargoAlacağın şey kitap olduğu için zaten pek hasar alacağını düşünmüyorum. Sert kırılmaz bir şey çünkü.