Oyun uzun ve siz onu bitirene kadar aldığınız hesap çoktan patlatirlarOyun çok güzel görünüyor offline hesap almak istiyorum.İnternetten alıp sağlıklı bir şekilde oynayan var mı çünkü alan kişilerde atma sorunları oluyormuş
bu sefer oyunu becermısler hocam enıs kırazoglu begenmısgenelde oyunları satın alırım ama çinliler oyun yapınca torrentten indiririm.
bu sefer oyunu becermısler hocam enıs kırazoglu begenmıs
Drm. Sa.genelde oyunları satın alırım ama çinliler oyun yapınca torrentten indiririm.
Zaten hesap başına 5 bilgisayar etkinleştirme sınırı var hesabı aldıktan sonra bile giremeyebilirsin.Oyun uzun ve siz onu bitirene kadar aldığınız hesap çoktan patlatirlar
Oyunu indirdikten sonra hesap patlasa bile oynayabiliyorsunuz. Ben, Ghost of Tsushima’yı yaklaşık 1 aydır hesabın şifresi değişmiş olmasına rağmen oynuyorum. Wi-Fi’yi kapatıp oyuna tıklıyorum, şifre kısmına eski şifreyi yazıyorum, ardından çevrimdışı moda geçe tıklıyorum. Oyunu normal oynuyorum.Oyun uzun ve siz onu bitirene kadar aldığınız hesap çoktan patlatirlar
oyun kırılmış mı ki ?genelde oyunları satın alırım ama çinliler oyun yapınca torrentten indiririm.
steamden indirsem dediğin şekil oynayabilir miyimOyunu indirdikten sonra hesap patlasa bile oynayabiliyorsunuz. Ben, Ghost of Tsushima’yı yaklaşık 1 aydır hesabın şifresi değişmiş olmasına rağmen oynuyorum. Wi-Fi’yi kapatıp oyuna tıklıyorum, şifre kısmına eski şifreyi yazıyorum, ardından çevrimdışı moda geçe tıklıyorum. Oyunu normal oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun kırılmış mı ki ?
Oyunu indirdikten sonra hesap patlasa bile oynayabiliyorsunuz. Ben, Ghost of Tsushima’yı yaklaşık 1 aydır hesabın şifresi değişmiş olmasına rağmen oynuyorum. Wi-Fi’yi kapatıp oyuna tıklıyorum, şifre kısmına eski şifreyi yazıyorum, ardından çevrimdışı moda geçe tıklıyorum. Oyunu normal oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun kırılmış mı ki ?
Drm korumasız zaten Ghost of Tsushima.steamden indirsem dediğin şekil oynayabilir miyim
Ben offline hesap aldım black myth wukong için hiç giremiyorum bile hesaba sürekli atıyor diğer oyunlarda hiç yaşamamıitım böyle durum Parayı boşa harcamayın indirim bekleyin.Oyun çok güzel görünüyor offline hesap almak istiyorum.İnternetten alıp sağlıklı bir şekilde oynayan var mı çünkü alan kişilerde atma sorunları oluyormuş