Neler Yeni

çözüldü black myth wukong crack çıkar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hüseyin
Ulan geçen forza aldım ona bile ulan bu oyun nasıl bu kadar ediyor dedim. Steam dolara geçmeden önce oyunları almıştım şimdi bu fiyatları görünce garip geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Fatih Öztütk
Ver demiyorum sadece crack sıkıntı o kadar da önemli bir oyun değil crack indireceksin sonra PC ye büyük ihtimalle format atacaksın PC bozulacağına oynamam benim fikrim tabii ki arkadaşda insanların fikrini sormuş
Sen de haklısın ne diyim keşke ekonomi böyle olmasada herkes orijinal alabilsek

spray6565

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Spray6565
ucuza oyun mu kaldı ki...
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam teşekkür ederim yinede
Batman serisini oynadinmi mükemmel ucuz ve iyi oyun

Titanfall 2 o da mükemmel oyun

Titanfall 2 o da mükemmel oyun
Alma alma aaa ne olmuş bu oyunlara ben batmani 15 TL ye aldım 60 dolar olmuş titanfall 2 yi 30 TL ye aldım 1000 TL diyor alma gerek yok bu neymiş ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
Yapma yapma ya yapma sen Türkiye'nin ozetisin yapma gençliğin kararır
Bak profilinde ki adam tarafından zihniyeti ele geçirilmiş kendi doğrularını hayatın gerçeği sanan muhtemelen yaşı küçük ya da az gelişmiş kardeşim benim sen adamın sorusuna cevap ver ya da sus forum nedir ne değildir öğren indirim bekle falan filan yok oynama crack sıkıntı hadi ya ciddimisin? Burada ucuza sistem kapmak ucuza yada fiyat performans bir ürün almak için üye olmuş aksini boşa iddia etme diğer türlü böyle forumlarda olmazdın böyle konulara da yazmazdın neyse bu amaçla takılıp da burada ahkam kesme bol keseden paran varmış gibi hadi geçtim onu sana ne kardeşim sa-na-ne? 3000 TL 1500 TL bir oyuna verecek parası olmayabilir senin gibiler insanın yaşama hakkını da elinden almak ister sırf ekonomik sıkıntıdan sosyal yardım alıyor diye yani belki bu metin uzaklaştırma almama sebep olacak ama bunu yazmadan edemezdim birde utanmadan çok iplemişiz de :D ciddiye almışız gibi 2. kez benzer bir cevap veriyorsun farkındaysan benden başka kimse seni muhatap almamış.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Black myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
Konu çok saçma sapan yerlere sapmış da, oyun sahibi Denuvo'yu yani güvenlik bariyerini kaldırmadıkça çıkmaz. Denuvo'yu da kırabilen bir arkadaş var dünyada onun da akıl sağlığı yerinde değil şu an kendine MMORPG oyun yapıyormuş. Ancak onun canı sıkılırsa çıkarır çünkü piyasada tek bilen o.

O yüzden bir süre unut bence. Uzunca bir süre.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Serdar Akyaka
Crack oynayacağına indirim bekle yada oynama bana göre crack çok sıkıntı

Yıllardır crackli oyun oynarım daha bir sıkıntı çıkmadı. Şu ana kadar hiçbir hesabım çalınmadı. Risk var ama alınabilir bir risk. Önlem olarak crackli oyun, program yüklü olan bilgisayara kredi kartı numarası girmeyin yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa
aman aman buralarda ne kavgalar çıkmış nasdjgnasd ben burayı unutuşum oyunun cracklisinden umudu kestiğim için paylaşımlı hesap aldım ve oyunu onunla bitirdim herkese fikri için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
aman aman buralarda ne kavgalar çıkmış nasdjgnasd ben burayı unutuşum oyunun cracklisinden umudu kestiğim için paylaşımlı hesap aldım ve oyunu onunla bitirdim herkese fikri için teşekkür ederim
Paylaşımlı hesabında bir farkı yok crackten zaten güvenlik dışında :D her neyse bende öyle yaparım heralde kaça aldın nereden aldın? Benim hep kullandığım bir site vardı girip bakayım.

Evanescence

80+ Bronze
demek öyle kimse oyunu kıramıyor. madem öyle iş başa düştü gençler başlıyorum. oyuna sağlam bir crack yapimde görün. verin mehter marşını.

89-14-e49146e4cb0af650d31a638c7f0d2513.jpg

Top Bottom