mustafalaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Black myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
Yapma yapma ya yapma sen Türkiye'nin ozetisin yapma gençliğin kararırBlack myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
Crack beklemene gerek yok ucuza item satış siteleri oluyor oradan da oynayabilirsin.Black myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
En fazla 3 aya çıkar ama genelde 1-2 haftada patlatıyorlar.Black myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
Min 1 ayı var bence çıkmasınaBlack myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
Abartma bence o kadar 60 dolarlık oyun zarzor bilgisayar alıyoruz zaten oyuna nasıl 60 dolar verelimYapma yapma ya yapma sen Türkiye'nin ozetisin yapma gençliğin kararır
Hemen oynamak istiyorsan paylaşımlı hesap alcan. Çıkması biraz sürebilir.Black myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
Ver demiyorum sadece crack sıkıntı o kadar da önemli bir oyun değil crack indireceksin sonra PC ye büyük ihtimalle format atacaksın PC bozulacağına oynamam benim fikrim tabii ki arkadaşda insanların fikrini sormuşAbartma bence o kadar 60 dolarlık oyun zarzor bilgisayar alıyoruz zaten oyuna nasıl 60 dolar verelim
aldım item satış üzerinden ama hesaptan çıktı kendi kendine indirme yaparken geri girmek için kod istiyor steam guard onuda 3 gün bekletiyor satıcının keyfini bekliyorum cevap vermesi içinCrack beklemene gerek yok ucuza item satış siteleri oluyor oradan da oynayabilirsin.
Oyunda drm var onu kırabilen tek kişidende uzun süredir ses seda yokBlack myth Wukong crack çıkar mı bilgisi olan var mı?
O da zor iş kral ne diyim. Crack için'de muhtemelen beklemen gerek çünkü oyunda hâlâ denuvo var diye biliyorum.aldım item satış üzerinden ama hesaptan çıktı kendi kendine indirme yaparken geri girmek için kod istiyor steam guard onuda 3 gün bekletiyor satıcının keyfini bekliyorum cevap vermesi için![]()