Neler Yeni

çözüldü black myth wukong crack çıkar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa
Paylaşımlı hesabında bir farkı yok crackten zaten güvenlik dışında :D her neyse bende öyle yaparım heralde kaça aldın nereden aldın? Benim hep kullandığım bir site vardı girip bakayım.
valla item satışda gamesbazaar mı öyle bi satıcıdan aldım ama baya uğraştırdılar beni ya

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Konu çok saçma sapan yerlere sapmış da, oyun sahibi Denuvo'yu yani güvenlik bariyerini kaldırmadıkça çıkmaz. Denuvo'yu da kırabilen bir arkadaş var dünyada onun da akıl sağlığı yerinde değil şu an kendine MMORPG oyun yapıyormuş. Ancak onun canı sıkılırsa çıkarır çünkü piyasada tek bilen o.

O yüzden bir süre unut bence. Uzunca bir süre.
kırabilen şahıs kim

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
kırabilen şahıs kim
"Empress" lakaplı bir ablamız galiba :kekw: erkek de olabilir bilmiyom da bayadır ortalıkta yoktu geri döndü ama oyun kırmayacağım şimdilik çünkü çoğu berbat dedi kendi mmorpg oyununu yapmak istiyormuş. Yapamazsa veya tutmazsa oyunları kırmaya devam edecekmiş. En meşhur DRM DENUVO crackçisi o. Ondan başka doğru düzgün kırabilen de yok zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit Deniz
"Empress" lakaplı bir ablamız galiba :kekw: erkek de olabilir bilmiyom da bayadır ortalıkta yoktu geri döndü ama oyun kırmayacağım şimdilik çünkü çoğu berbat dedi kendi mmorpg oyununu yapmak istiyormuş. Yapamazsa veya tutmazsa oyunları kırmaya devam edecekmiş. En meşhur DRM DENUVO crackçisi o. Ondan başka doğru düzgün kırabilen de yok zaten.
Aslında skidr*w daki bir kaç kişi İmparatoriçeden daha iyiyiz diye yorumlar atıyordu daha kırmadılar.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Aslında skidr*w daki bir kaç kişi İmparatoriçeden daha iyiyiz diye yorumlar atıyordu daha kırmadılar.
Empress çok egolu biri olmayaydı şimdiye kırmıştı da bekleyecek artık oyunu isteyenler :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit Deniz
Empress çok egolu biri olmayaydı şimdiye kırmıştı da bekleyecek artık oyunu isteyenler :kekw:
Diyer crackerler de sevmiyor içimde ukte kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1730571417983.png

Yetenekli arkadaşlar alıp kırmayı deneyebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim queenim Fitgirl

Top Bottom