Neler Yeni

BlackShark v2 vs HyperX cloud 2 vs HyperX cloud S

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
mert
Bütçe
1999
Bu 3 kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ama çok kararsızım sizce hangisi daha iyi olur? Oynadığım oyunlar genelde fps türünde cs go, valorant, rainbow 6 siege gibi en ufak sesin bile önemli olduğu oyunlar sizce benim için en iyisi hangisi olur. Bu arda başka alternatif seçeneklerede açığım.

PixDraw

80+ Bronze
Bu 3 kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ama çok kararsızım sizce hangisi daha iyi olur? Oynadığım oyunlar genelde fps türünde cs go, valorant, rainbow 6 siege gibi en ufak sesin bile önemli olduğu oyunlar sizce benim için en iyisi hangisi olur. Bu arda başka alternatif seçeneklerede açığım.
Diğer ikisi hakkında yorum yapamam blackshark v2 kullanıyorum memnunum mikrofon sesi iş görüyor uygulama ayarlarıyla falan oyunda sesleri rahat alıyorum fakat dış ses çok fazla veriyor çevrende biri varsa net bir şekilde duyabiliyor.

Erdem.y

80+
Benzer kalitedeler sanırım razerın mikrofonu daha iyi hyperx daha kullanışlı yani mikrofonu vs çıkabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsa Kayıkcıoğlu
Knka bnde kulaklik alicam bu tarz var kafamda ayni sen gibiyim baska markalarada bak bnce

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
alpha s ve blackshark v2 ses kartlı olan model. kullandım şuan v2 var elimde alpha s e göre çok daha temiz ses veriyor. thx biraz kötü ama oyunlarda iş yapıyor. normal kullanımda kapatıyorum.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alpha s ve blackshark v2 ses kartlı olan model. kullandım şuan v2 var elimde alpha s e göre çok daha temiz ses veriyor. thx biraz kötü ama oyunlarda iş yapıyor. normal kullanımda kapatıyorum.
7.1 i nasıl oyunlarda? Bide alpha s e kıyasla ne kadar iyi yani 100 üzerinden puanlarmısınız?

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
7.1 i nasıl oyunlarda? Bide alpha s e kıyasla ne kadar iyi yani 100 üzerinden puanlarmısınız?
alpha s de güzel kulaklık 7.1 açmadan ses çok çok az bana hep sorunlu geldi dip ses ,cızırtı, mikrofonu da kötüydü. razer daha rahat geldi bana. alpha s e göre hafif forumda ki ses ayarlarını yaptım temiz ses veriyor ama dediğim gibi thx alışmak lazım. puan olarak 80 alır. nedenide dışa ses veriyor yedek pad yok ,kablo dolaşıyor, thx alışmak gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsa Kayıkcıoğlu
Cloud 2 nin fiyatı bu kadar artmasaydı alırdım am şimdi neredeyse 2100 TL :(
Knka fiyatlar uçuk arctis 1 1000 tl ama hak etmiyor bnce blackshark v2 x var aklımda eger para kalirsa onu alcam yetmesse medusa falan biseyler yapcam

Top Bottom