Blackshark v2X mi yoksa Arctis 3 mü

Toukhan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,473
Bütçe
800
Arkadaşlar 2 seçenek arasında kaldım ve bunun yanında şimdimi satın alsam black friday i mi beklesem diye kaldım elimde şu an 900 lira civarı para var verebileceğim ve "JAK" girişli bir kulaklık almak zorundayım.

-Razer alırsam eğer mikrofonu ve sesi kaliteli diye alacağım
-Arctis 3 alırsam eğer dışarıda kullanım için alacağım

Bunların yanında bir adet samsung kulakiçi ve haylou gt1 plus ım var halen daha çok az kullanılmış sizce blackshark almak mantıklı mı

2. Soruma geçiyorum
-Blackshark v2x şu an itopyada 800 lira ona göre yarın elden almaya gideceğim
-Arctis 3 ise E-PttAVM üzerinde 830 lira.

Görsel iletişim okuyorum hem oyun oynayıp hem video kurgu için almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unutmuşum Black friday de almakmı mantıklı şimdi almak mı

2. el alıcaksan blackshark v2x 800tlye değmez

Ben blackshark v2x kullanıyorum. Başlarda kulağımı biraz ağrıtıyordu uzun kullanımlarda ancak sonradan alıştım. Kulaklık olarak gayet yüksek bir sese sahip ve 7.1 destekliyor mikrofonu da kaliteli tavsiye ederim

2. el alıcaksan blackshark v2x 800tlye değmez
2. El almayacağım o nerden çıktı

Ben blackshark v2x kullanıyorum. Başlarda kulağımı biraz ağrıtıyordu uzun kullanımlarda ancak sonradan alıştım. Kulaklık olarak gayet yüksek bir sese sahip ve 7.1 destekliyor mikrofonu da kaliteli tavsiye ederim
Hocam peki black fridayde almak mantıklı mı yoksa ona göre şimdi çıkıp alacağım arada ürünün fiyatını uçuruyolar kampanya var

Hocam peki black fridayde almak mantıklı mı yoksa ona göre şimdi çıkıp alacağım arada ürünün fiyatını uçuruyolar kampanya var
ben öneri sundum sadece 800 TL'ye değmez kısaca

Ben 600 TL ye almıştım şuan alınabilecek en iyi f p kulaklık denilebilir tavsiye ederim güzel bir indirim gelince alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,394
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri