BlackShark V2x Yankı Sorunu

dostlar selam bildigimiz mesela biyerde yankı yaparya youtube videoları izlerken aynısı oluyor varmıdır çözümü @Sansar Salvo
V2x konularına etiketlenmek beni gururlandırıyor... Arkada Discord veya ona benzer platformlarda konuşma esnasındamı oluyor bu sadece?

yok youtubeda oluyor dc kullanmıyorum allah belası kulaklık nefret ediyorum
7.1 açık mı, açıksa kapatın silin 7.1 zaten çalışmıyor adam gibi, ses sürücünüzü silin anakartınızın sitenizden güncel ses driverinizi kurun. sağ alttan güncel ses kanalının seçili olduğundan emin olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim tatlış önerim onu iade etmen yönünde imkan varsa yeni aldıysan iade et.

7.1 açık mı, açıksa kapatın silin 7.1 zaten çalışmıyor adam gibi, ses sürücünüzü silin anakartınızın sitenizden güncel ses driverinizi kurun. sağ alttan güncel ses kanalının seçili olduğundan emin olun.
daha yeni yükledim düzelir diye nafile

benim tatlış önerim onu iade etmen yönünde imkan varsa yeni aldıysan iade et.
1.5 yılı doldurdu herhalde

satmayı deneye bilirsiniz, alacak adamda sıkıntı çıkmaz ise ve razı olursa satıp yeni bir model alabilirsiniz. ben satacaktım tümden bozuldu ses bombası sürücüsü ile kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,212
Üyeler
189,047
Son üye
elkadabra
Geri