Blade 3100 Alınır mı? ?

Alınabilir fakat OC yapmayacaksanız 10100F de tercih edebiilirsiniz.

Öyle aman aman yapmıyorum OC ama kendi çapımda yapmaya çalışıyorum r3100 ve 5500 uyumlu çalışır mı darboğaz filan olurmu acaba?
Olmaz muhtemelen hocam ama işlemciniz platinum çıkarsa bir tane T6 Ultra alıp 4.7 GHz'e kadar çıkabilirsiniz rahatlıkla :)
Post automatically merged:

olmaz bir 8gb ram daha alsanız çok iyi olur
Evet 2 ram olması daha sağlıklı olur ben tek ram kullandığım için sıkıntı yaşıyorum açıkçası.

Olmaz muhtemelen hocam ama işlemciniz platinum çıkarsa bir tane T6 Ultra alıp 4.7 GHz'e kadar çıkabilirsiniz rahatlıkla :)

Evet 2 ram olması daha sağlıklı olur ben tek ram kullandığım için sıkıntı yaşıyorum açıkçası.
performansı daha yüksek olur diye

Hocam platinium çıkma olayı ne oluyor açıklarmisin

Hocam platinium çıkma olayı ne oluyor açıklarmisin
Hocam
Bronze
Silver
Gold
Platinum (bunlar sırasıyla işlemcinin silikon kalitesi platin en yükseği bronze en dandiği gibi düşünün :D)

Bu sistemi aldım klavye yiye alayım testleri falan herşeyi yaptıktan sonra direkt ctr testi yapacağım öyle çok istiyorumki plat çıkmasını daha önce kardeşim bana %0.1 kik item çıkartmıştı ona yaptırcam

Eksileri var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,748
Üyeler
190,964
Son üye
wanted2259
Geri