Selam arkadaşlar herkese mutlu yıllar sistem alicam bu https://www.gaming.gen.tr/urun/2164...wccpm9=1598397398&wccpm10=1609410420&wccpl=11 sistem nasıldır Alınır mı? yardımcı olursanız sevinirim
Öyle aman aman yapmıyorum OC ama kendi çapımda yapmaya çalışıyorum r3100 ve 5500 uyumlu çalışır mı darboğaz filan olurmu acaba?Alınabilir fakat OC yapmayacaksanız 10100F de tercih edebiilirsiniz.
olmaz bir 8gb ram daha alsanız çok iyi olurÖyle aman aman yapmıyorum OC ama kendi çapımda yapmaya çalışıyorum r3100 ve 5500 uyumlu çalışır mı darboğaz filan olurmu acaba?
Olmaz muhtemelen hocam ama işlemciniz platinum çıkarsa bir tane T6 Ultra alıp 4.7 GHz'e kadar çıkabilirsiniz rahatlıklaÖyle aman aman yapmıyorum OC ama kendi çapımda yapmaya çalışıyorum r3100 ve 5500 uyumlu çalışır mı darboğaz filan olurmu acaba?
Evet 2 ram olması daha sağlıklı olur ben tek ram kullandığım için sıkıntı yaşıyorum açıkçası.olmaz bir 8gb ram daha alsanız çok iyi olur
performansı daha yüksek olur diyeOlmaz muhtemelen hocam ama işlemciniz platinum çıkarsa bir tane T6 Ultra alıp 4.7 GHz'e kadar çıkabilirsiniz rahatlıkla
Post automatically merged:
Evet 2 ram olması daha sağlıklı olur ben tek ram kullandığım için sıkıntı yaşıyorum açıkçası.
Hocam platinium çıkma olayı ne oluyor açıklarmisinOlmaz muhtemelen hocam ama işlemciniz platinum çıkarsa bir tane T6 Ultra alıp 4.7 GHz'e kadar çıkabilirsiniz rahatlıkla
Evet 2 ram olması daha sağlıklı olur ben tek ram kullandığım için sıkıntı yaşıyorum açıkçası.
HocamHocam platinium çıkma olayı ne oluyor açıklarmisin
Aralarında performans farkı olurmu bunların nasıl anlarız?Hocam
Bronze
Silver
Gold
Platinum (bunlar sırasıyla işlemcinin silikon kalitesi platin en yükseği bronze en dandiği gibi düşünün)
Hocam overclock için performans anlamına geliyor. Platinum'da 4.7GHz alabiliyorsanız bronz'da max 4.1 4.0 gibi.Aralarında performans farkı olurmu bunların nasıl anlarız?
Bu sistemi aldım klavye yiye alayım testleri falan herşeyi yaptıktan sonra direkt ctr testi yapacağım öyle çok istiyorumki plat çıkmasını daha önce kardeşim bana %0.1 kik item çıkartmıştı ona yaptırcamOlmaz muhtemelen hocam ama işlemciniz platinum çıkarsa bir tane T6 Ultra alıp 4.7 GHz'e kadar çıkabilirsiniz rahatlıkla