Neler Yeni

Blic t60 Mekanik Klavye alt gr ve q ile et işareti yazamıyorum

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Klavyemi bugün aldım sabah alt gr tuşu ile et işareti yazbiliyordum ama şuan alt gr ve q ile yazamıyorum. ctrl + alt + q ile oluyor ama böyle yapamıyorum sebebi nedir? bilgisayarım türkçe ve klavye testi yaptığım zaman normalde alt gr tuşu ctrl ve alt tuşlarına aynanda basıyor tek tulşta ama şuanki alt gr tuşu sadece alt basıyor.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Konuyla alakasız ama nereden aldın hocam ?

ıslak mendille sildim geçen space bozuldu anlamadım kuru ıslak mendildi bide bu kadar dandik olmamalı garantiye gondericem muhtemelen

Noise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Bir kaç gündür aynı sorun bende de var. Sebebini bilemedim. Klavyem Gamepower Starscream.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
sağda ki alt(alt gr) soldaki düz alt sağ daki sadece alt +q ile @ yapabiliyorken soldaki alt ile ctrl + sol alt+ q ile = @ yapabiliyorum ona dikkat edin hangi alt la yapıyorsunuz

Noise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
"Alt GR +Q" ile yapmam gerekirken yapamıyorum. "CTRL + ALT + Q" tuşlarını hiç kullanmadım ama onda da işaret gelmiyor.

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla alakasız ama nereden aldın hocam ?

ıslak mendille sildim geçen space bozuldu anlamadım kuru ıslak mendildi bide bu kadar dandik olmamalı garantiye gondericem muhtemelen
arkadaşım aldı trendyol dan onun için açtım konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Alt GR +Q" ile yapmam gerekirken yapamıyorum. "CTRL + ALT + Q" tuşlarını hiç kullanmadım ama onda da işaret gelmiyor.
benim arkadaş ta ctrl + alt + q oluyor ama alt gr çalışmadığı için merak etti

Noise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Sorunu çözdüm. Bilgisayar ilk açıldığında bir kaç saniye @ simgesini yazıyordu, sonra yazmamaya başlıyordu. FxSound programında "klavye kısayollarını devre dışı bırak" kutucuğunu işaretleyince @ simgesi tekrar yazmaya başladı.

Eğer sorun mekanik değilse, arka plandaki başka bir programın klavye kısayollarına müdahale etmesinden kaynaklı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir
Top Bottom