Blitzwolf alan varsa yardımcı olabilir mi

quejy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Bütçe
950
redragon yerine bunu alayım diyorm mavi switchi 667 yeşil ve sarı 763 TL altında gönderim ücreti yazıyo sadece bu iki fiyatın toplamını mı ödüyorum çünkü 950 tl bütçem var geçmesini istemiyom gelince para ödemem dimi ekstra

redragon yerine bunu alayım diyorm mavi switchi 667 yeşil ve sarı 763 TL altında gönderim ücreti yazıyo sadece bu iki fiyatın toplamını mı ödüyorum çünkü 950 TL bütçem var geçmesini istemiyom gelince para ödemem dimi ekstra
gönderim ücreti aşşağıda yazıyor o ekleniyor üste
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde gümrük vergisi çıkıyor diye biliyorum

redragon yerine bunu alayım diyorm mavi switchi 667 yeşil ve sarı 763 TL altında gönderim ücreti yazıyo sadece bu iki fiyatın toplamını mı ödüyorum çünkü 950 TL bütçem var geçmesini istemiyom gelince para ödemem dimi ekstra
kanka ben verdm sipariş 850ye falan geliodu

hangisini alırsan al üstüne 170 TL ekle o kadar
bi ark vergi ödeniyo demiş kapıda ödemiyoz mu yani ekstra

birde gümrük vergisi çıkıyor diye biliyorum
kanka çıkmıyor diyorlar ya

Sizce hangi switch arkadaşlar sarı yeşil mavi var

bi ark vergi ödeniyo demiş kapıda ödemiyoz mu yani ekstra

kanka çıkmıyor diyorlar ya

Sizce hangi switch arkadaşlar sarı yeşil mavi var
ek vergi cıkmıyor benim bildigim cıksa alan arkadaslardan elbet yazan olurdu ama türkiye direk posta secmezsen kesin vergi cıkıyor o nedenle türkiye direk posta secın ek vergi cıkmaz diye biliyorum

ek vergi cıkmıyor benim bildigim cıksa alan arkadaslardan elbet yazan olurdu ama türkiye direk posta secmezsen kesin vergi cıkıyor o nedenle türkiye direk posta secın ek vergi cıkmaz diye biliyorum
blue aldım kanks
1674831150690.png

ekstra bi para çıkmaz dimi türkiye direk postayı da seçtim sonuç bu yellow switch

kanki bu ne zxaman elimize ulaşır
3 haftada gelir ben rk61 almıştım geldi 2.5 haftada
bu banggood da yeni kullanıcıya ücretsiz hediyeler gerçek mi ona ögre alcam 0TL diyo
kanka ben verdm sipariş 850ye falan geliodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,332
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri