BlitzWolf BW-KB2 Gateron Optik Switch 773TL

yellow switch olan modeli 100 tl daha pahalı duruyor ben red düşünüyorum gateron kaliteli diyorlar %60 evet baya küçük

Arkadaşlar ben başka klavye sipariş ettim, KB2 biraz boşa çıkmış durumda yellow switch 870 tl direct maile ile ek gümrük vs çıkmazsa aldığım fiyata verebilirim doğrudan almak isteyen varsa geldiğinde haber vererek.

Arkadaşlar ben başka klavye sipariş ettim, KB2 biraz boşa çıkmış durumda yellow switch 870 TL direct maile ile ek gümrük vs çıkmazsa aldığım fiyata verebilirim doğrudan almak isteyen varsa geldiğinde haber vererek.
sen başka ne sipariş ettin kb2 konusunda kararsızım zaten indirim uzamış 15 gün :D nasıl bir indirimse belki senin aldığına bakabilirim.

sen başka ne sipariş ettin kb2 konusunda kararsızım zaten indirim uzamış 15 gün :D nasıl bir indirimse belki senin aldığına bakabilirim.
KB3 gateron g pro yellow sipariş verdim bugün ilk alırken görmemiştim tam aradığım klavye boyut, hotswap vs olarak. Default halininde sesi çok güzel geldi, dayanamadım aldım. Custom klavyelere merakım vardı tam uygun duruyor, doğrudan custom toplamak fazla maliyetli gelmişti bana güzel base bulmak vs.

Banggood üzerinden 365 günün en düşük fiyatı 668tl olarak yazıyor Türkiye direk posta ile 773tl ye denk geliyor TKL klavye gateron optik red switch sahip type c kablosu ile çalışıyor Türkiye direk posta seçince kapıda vergide ödemiyormuşuz galiba bence uygun geldi gateron kaliteli diyorlar

inventus da redragon outemo red switch k568 kargo dahil 670tl bu ikisi arasından birini alıcam

[TRY1,336.72 22% OFF]BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood https://banggood.onelink.me/zMT7/5fs55kmy
aldık bakalım

sipariş ettin mi kararsızdın sende
Çok güzel duruyordu klavye de ama beklemeye dayanamadım dolap üzerinden yine Gateron yellow switchli sıfır kutusu açılmamış mizar mz60 aldım %60 klavye bugün geldi alışmaya çalışıyorum Gateron çok güzel ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben başka klavye sipariş ettim, KB2 biraz boşa çıkmış durumda yellow switch 870 TL direct maile ile ek gümrük vs çıkmazsa aldığım fiyata verebilirim doğrudan almak isteyen varsa geldiğinde haber vererek.
Dolap üzerinden satabilirsin 😅

Çok güzel duruyordu klavye de ama beklemeye dayanamadım dolap üzerinden yine Gateron yellow switchli sıfır kutusu açılmamış mizar mz60 aldım %60 klavye bugün geldi alışmaya çalışıyorum Gateron çok güzel ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolap üzerinden satabilirsin 😅
yellow ile red arasında kaldım fiyat farkı önemsiz hangisini önerirsin günlük kullanım için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,193
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri