sipariş ettin mi kararsızdın sendeyellow switch olan modeli 100 TL daha pahalı duruyor ben red düşünüyorum gateron kaliteli diyorlar %60 evet baya küçük
sen başka ne sipariş ettin kb2 konusunda kararsızım zaten indirim uzamış 15 günArkadaşlar ben başka klavye sipariş ettim, KB2 biraz boşa çıkmış durumda yellow switch 870 TL direct maile ile ek gümrük vs çıkmazsa aldığım fiyata verebilirim doğrudan almak isteyen varsa geldiğinde haber vererek.
KB3 gateron g pro yellow sipariş verdim bugün ilk alırken görmemiştim tam aradığım klavye boyut, hotswap vs olarak. Default halininde sesi çok güzel geldi, dayanamadım aldım. Custom klavyelere merakım vardı tam uygun duruyor, doğrudan custom toplamak fazla maliyetli gelmişti bana güzel base bulmak vs.sen başka ne sipariş ettin kb2 konusunda kararsızım zaten indirim uzamış 15 günnasıl bir indirimse belki senin aldığına bakabilirim.
aldık bakalımBanggood üzerinden 365 günün en düşük fiyatı 668tl olarak yazıyor Türkiye direk posta ile 773tl ye denk geliyor TKL klavye gateron optik red switch sahip type c kablosu ile çalışıyor Türkiye direk posta seçince kapıda vergide ödemiyormuşuz galiba bence uygun geldi gateron kaliteli diyorlar
inventus da redragon outemo red switch k568 kargo dahil 670tl bu ikisi arasından birini alıcam
[TRY1,336.72 22% OFF]BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood https://banggood.onelink.me/zMT7/5fs55kmy
Çok güzel duruyordu klavye de ama beklemeye dayanamadım dolap üzerinden yine Gateron yellow switchli sıfır kutusu açılmamış mizar mz60 aldım %60 klavye bugün geldi alışmaya çalışıyorum Gateron çok güzel yasipariş ettin mi kararsızdın sende
Dolap üzerinden satabilirsinArkadaşlar ben başka klavye sipariş ettim, KB2 biraz boşa çıkmış durumda yellow switch 870 TL direct maile ile ek gümrük vs çıkmazsa aldığım fiyata verebilirim doğrudan almak isteyen varsa geldiğinde haber vererek.
yellow ile red arasında kaldım fiyat farkı önemsiz hangisini önerirsin günlük kullanım içinÇok güzel duruyordu klavye de ama beklemeye dayanamadım dolap üzerinden yine Gateron yellow switchli sıfır kutusu açılmamış mizar mz60 aldım %60 klavye bugün geldi alışmaya çalışıyorum Gateron çok güzel ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dolap üzerinden satabilirsin![]()
Bence Yellow daha iyi stok hali bile tok sesliyellow ile red arasında kaldım fiyat farkı önemsiz hangisini önerirsin günlük kullanım için
Tabi gateronlar optik ve mekanik olarakda ayrılıyor switchler benimki mekanikBence Yellow daha iyi stok hali bile tok sesli
benimde yok dahaklavyesi gelen oldu mu
benimkinde 2 gündür departed from origin yazıyor
benimki bugün istanbula gelmiş yarın yalovada olur sanırım tam 15 gün olcakbenimde yok daha
Departed from origin olmuş bugün sabah
ne zaman gelir bu ya
benimde 2 gün falan origin mi yazar yani benimde haftaya gelir klavye öyle mibenimki bugün istanbula gelmiş yarın yalovada olur sanırım tam 15 gün olcak