- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,025
E ingilizce klavye sonuçta. Ben aramıyorum klavyeye bakmadan yazdığım için.Sadece ö,ç,ğ gibi tuş yok onların yerine noktalama yapmışlar onlar olsa dhaa iyi olurdu
E ingilizce klavye sonuçta. Ben aramıyorum klavyeye bakmadan yazdığım için.Sadece ö,ç,ğ gibi tuş yok onların yerine noktalama yapmışlar onlar olsa dhaa iyi olurdu
Hangi switchi aldınız.Kelimenin tam anlamıyla muazzam Asus falchon redragon k631 pro ve bu. Bu en tepe seviye. Switch sesi muazzam yok bayildimmm alablara hayırlı olsun
kailhHangi switchi aldınız.
Macrodan anlayan birini arıyorum hocam, yardım edin nasıl yapılıyor şu meretŞu başlıkta şu konuyu görmek o kadar baydı ki. Alan aldıysa bi salın artık da çöplüğe gömülsün.
Siz de bir bitmediniz vallahi.Şu başlıkta şu konuyu görmek o kadar baydı ki. Alan aldıysa bi salın artık da çöplüğe gömülsün.
Hayır gerekmezarkadaşlar stoktayken sipariş geçtim ödeme yapmadım 20 gün sürem var daha sonra stoktan kalktı. daha 4 gün oldu şimdi ödemeyi yapıyorum stok sorunu veriyor saçma değil mi? siparişim oluşmus ben sipariş verdiğim için stoktan düşmeleri gerekmez mı...
tutarsızlık surada erken davrandıysam 20 gün hak tanınıyorsa o 1 stoğu bana ayırmalı. o zaman neden 20 gün mühdet veriyor. böyle bir hak tanımasın. zaten cebımde param olsa direkt alırımHayır gerekmezOldu 100 kişi yapsın böyle ama kimse para vermesin adamlarda satış yapmasın
![]()
Kendi açından bakıyorsun, firma açısından 100 tane fakir rezerve etmeye çalışıyor. Dolayısıyla parası olanda alamıyor. Senin rezerve ettiğin şey ürünü gördüğün fiyat.tutarsızlık surada erken davrandıysam 20 gün hak tanınıyorsa o 1 stoğu bana ayırmalı. o zaman neden 20 gün mühdet veriyor. böyle bir hak tanımasın. zaten cebımde param olsa direkt alırım