Teşekkür ederim ama backlink ne bilmiyorumBlogger, WordPress vb sistemler'de etiketler çok önemli rol oynar örnek vereyim ben corsair 240gb ssd yorumlarına bakmak istiyorum etiketlerini buna göre girer ve yazın özgün olursa senin siten zamanla üst sıralarda gözükecektir ziyaretçilerin değişecektir hepsinden önemlisi yazının özgün olması.
Reklam yaparsan'da güzel olur tabii hit sıralaması yüksek olan sitelerden backlink almak işine yarayacaktır![]()
Backlink hit sırası yüksek sitelerden alırsan ona göre pagerank ( google aramalarında sitenizin yeri ) değişim gösterecektir önerilere sizi de ekleyecektir örnek backlink bu sitede bi reklamın var ve ben o bağlantıya tıklayarak senin sitene gidiyorum bu bir backlink sayılır ve sıralamanı değiştirir bot ziyaretçi çekersen google perma ban atabilirTeşekkür ederim ama backlink ne bilmiyorum
Anladım peki ben bir blog yazdım ve 6 kişi blogu görüntülemiş görünüyor beni sayıyor muBacklink hit sırası yüksek sitelerden alırsan ona göre pagerank ( google aramalarında sitenizin yeri ) değişim gösterecektir önerilere sizi de ekleyecektir örnek backlink bu sitede bi reklamın var ve ben o bağlantıya tıklayarak senin sitene gidiyorum bu bir backlink sayılır ve sıralamanı değiştirir bot ziyaretçi çekersen google perma ban atabilir![]()
Anladım peki ben bir blog yazdım ve 6 kişi blogu görüntülemiş görünüyor beni sayıyor mu
Reklam eklerken Blogunuz şu anda AdSense için uygun değil. diyor ne yapmalıyım1 Kere seni sayar diğerlerinde saymaz bu sayılara google ziyaretçi botları dahildir.![]()
ADAMSIN Teşekkür ederimGoogle reklamlarını hemen alamazsın sitenin hit ( ziyaretçi ) alması lazım + Google yoğun görsel ve video içeren çoğu siteye ADS vermiyor.
Google ADS kayıt olup beklemeniz gerekiyor hit almaya başladığınızda ara ara kontrol edin.
Est. Danışmak istediğin bir konu olursa özelden de yazabilirsin tavsiyem kendi wep siteni açman blogger ile uğraşmaADAMSIN Teşekkür ederim
website açmak paralı değil miEst. Danışmak istediğin bir konu olursa özelden de yazabilirsin tavsiyem kendi wep siteni açman blogger ile uğraşma![]()
günde kaç hit geliyoPara kazanmak istiyorsan, para çıkmasına razı olacaksın mecburbenim var yoruldum ara ara bakıyorum.
Linkini atın bakarım aradaPara kazanmak istiyorsan, para çıkmasına razı olacaksın mecburbenim var yoruldum ara ara bakıyorum.