Eyvallah hocam sağolasın bu arada mesajın bildirimlerime düşmemiş ne garip iseNOT: Kesinlikle internetten almadım(!)
- Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi (Polisiye, 8,2)
- Masum (Suç, Gizem, 8,5)
- Bartu Ben (Komedi, 7,7)
- Alef (Polisiye, 8,1)
- Pavyon (Belgesel, 7,6)
- Chernobyl (Dram, 9,4)
- Normal People (Dram, 8,5)
- The Salisbury Poisonings (Polisiye, 7,3)
yabancı dizi tavsiyeniz
istenen şey olmaması dışında güzel öneriler
- Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi (Polisiye, 8,2)
- Masum (Suç, Gizem, 8,5)
- Bartu Ben (Komedi, 7,7)
- Alef (Polisiye, 8,1)
- Pavyon (Belgesel, 7,6)
teşekkürler hocam aklımda bulunsunMerhabalar öncelikle, yabancı dizi değilde daha çok türk dizileriniz izlediğim için türk dizilerini önerebilirim.
-Saygı
-Alef
-Behzat Ç (Özellikle 4. Sezon Aşırı İyiydi)
-Yeşilçam
Ve Son Olarak Yarım Kalan Aşklar. Blu Tv niz yoksa veya paketinizin süresi bitmişse uygun fiyatlara aylık, yıllık blu tv hesapları satıyorum. son derece güvenli ve garantilidir. iletişim için mesaj atabilirsiniz. İnstagram: alihangumus20
Aslinda biraz andiriyo asiri epik seyler var ama hic bitmesini istemedigim dizilerden bi tanesi netflixin varsa farkli bi konu olarak suit dizisi var oda cok eglencelidir tavsiye ederim ama entourage i kacirmamalisin bencefelekten bir geçeye benzettim hocam
tamamdır hocam ikisini de listeye ekledim teşekkür ederimAslinda biraz andiriyo asiri epik seyler var ama hic bitmesini istemedigim dizilerden bi tanesi netflixin varsa farkli bi konu olarak suit dizisi var oda cok eglencelidir tavsiye ederim ama entourage i kacirmamalisin bence