Blue Switch Alınır Mı?

olmazsa yapış al diğerlerinden kat kat daha kaliteli
Olacağını sanmıyorum ancak daha var klavye almama biraz daha param birisin mouse da almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki blue switch kullanan var mı çok rahatsız ediyor mu?

Gece pek fazla oyun oynamıyorum film veya dizi izliyorum ve genelde kapım kapalı oluyor gece sorun çıkarır mı sizce
Hayır olmaz film dizi izliyosan zaten olmaz kapın falan da kapalıysan evde çok sessizse duyulur yan odalardan fakat tv falan açıksa ses gelmez ben alacaktım alamadım :/

Hayır olmaz film dizi izliyosan zaten olmaz kapın falan da kapalıysan evde çok sessizse duyulur yan odalardan fakat tv falan açıksa ses gelmez ben alacaktım alamadım :/
Dediğim gibi babam geç geliyor bende okuldan geldikten sonra 9-10'a kadar pc başında oluyorum gece kapım kapalı oluyor ve gece oyun oynamıyorum bence de pek problem olmaz şimdi blue switch kullanan birini arıyorum merak ettim onlar ne düşünüyor.

Dediğim gibi babam geç geliyor bende okuldan geldikten sonra 9-10'a kadar PC başında oluyorum gece kapım kapalı oluyor ve gece oyun oynamıyorum bence de pek problem olmaz şimdi blue switch kullanan birini arıyorum merak ettim onlar ne düşünüyor.
Oyun oynamadığın sürece hiç bir sorun çıkarmaz zaten 2-3 saniyede film aratsan, çıkmaz yani sorun kapında kapalıysa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,767
Üyeler
193,130
Son üye
pesimist1
Geri