kuzgun34
80+
Sipariş ettik umarım 21'ine kadar gümrükten geçer Aliexpress
Böyle ürünleri bilindik markalardan almak lazım. Bluetooth dongle, wifi dongle gibi şeylerde kalitesiz olanlar bi halta yaramıyor. 100₺ ekleyince tp link varSipariş ettik umarım 21'ine kadar gelir Aliexpress
vergi dahil 250 tl ye ugreen 5.4 antenli var isteyen olursa link atayımBöyle ürünleri bilindik markalardan almak lazım. Bluetooth dongle, wifi dongle gibi şeylerde kalitesiz olanlar bi halta yaramıyor. 100₺ ekleyince tp link var
bahsettiğim bu şuan 250ye geliyorBen bunu indirimde yakaladım kargo vergi vs dahil 80TL civarı tuttu ve çok memnunum. Bence bilindik marka alınmalı. Ugreen bu konuda harikadır.
hocam 21 i geçerse ne olur? bende alıcam da?Sipariş ettik umarım 21'ine kadar gümrükten geçer Aliexpress
wifi olsa bilindik marka alırdım ama bunun için gerek görmüyorum zaten mouse, klavye vs. bağlamıcamBöyle ürünleri bilindik markalardan almak lazım. Bluetooth dongle, wifi dongle gibi şeylerde kalitesiz olanlar bi halta yaramıyor. 100₺ ekleyince tp link var
21'inde yeni vergi yürürlüğe giriyorhocam 21 i geçerse ne olur? bende alıcam da?
vergi yürürlüğe girse ne olacak ki vergiyle beraber alıyoruz birde 1500 aşağısıymış sıkıntı olmaz diyorlar?wifi olsa bilindik marka alırdım ama bunun için gerek görmüyorum zaten mouse, klavye vs. bağlamıcam
21'inde yeni vergi yürürlüğe giriyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'deki karara göre yurt dışından sipariş edilen ürünlerin vergilerinde yüzde 66 ile yüzde 100 oranında artış yapıldı. Alışveriş limiti 30 euroya indirildi.vergi yürürlüğe girse ne olacak ki vergiyle beraber alıyoruz birde 1500 aşağısıymış sıkıntı olmaz diyorlar?
var mı linki hocam bir de TR de ne kadar şu vergi işi sıkıntı olabilir.vergi dahil 250 tl ye ugreen 5.4 antenli var isteyen olursa link atayım
çok iyi keşke düşsede alsam.Ben bunu indirimde yakaladım kargo vergi vs dahil 80TL civarı tuttu ve çok memnunum. Bence bilindik marka alınmalı. Ugreen bu konuda harikadır.
linkvar mı linki hocam bir de TR de ne kadar şu vergi işi sıkıntı olabilir.